onsdag 1 januari 2014

tillbaka och årskrönika 2013

Hej alla fina!
Jag vet inte riktigt vad som hände. Blogglusten dog och jag kände att jag behövde en paus. Det var flera anledningar till det och förmodligen välbehövligt.
Nu tror jag att jag är tillbaka. På årets första dag. 
Vi kör en liten tillbakablick på det gångna året innan vi tar tag i det nya.

JANUARI
Jag tillbringar de första dagarna av nya året i Thailand, nyförlovad och lycklig. När jag kommer hem njuter jag av vintern och snön och börjar jag min nya satsning på träningen. Mer fokuserat och målinriktat. Fler pass. En ny resa har börjat!

FEBRUARI
Vi tapetserar äntligen om i vårt vardagsrum. Jag är med i lokaltidningen som månadens blogg och åker på väldig trevlig bloggträff. Jag klarade mitt första styrkemål, att göra tre chins och belönade mig själv med efterlängtade träningstights.

MARS
Träningen börjar ge resultat och jag känner mig starkare än någonsin. Jag börjar hitta balansen mellan träning och mat och mår väldigt bra. Jag längtar efter våren och börjar springa ute igen.

APRIL
Jag springer mina första 5 kilometer under 30 minuter, ett mål jag strävat efter länge, i ösregn och hagel. Våren kommer på riktigt och jag vårfixar på balkongen. Ett härligt gäng bloggtjejer, numera mina fina vänner, kommer hit en lördag.

MAJ
I maj jämför jag bilder och ser att det händer saker. Vilken lycka. Jag springer Humlestafetten i Skåne i härligt vårlandskap. Jag löptränar mycket och tiderna blir bättre och bättre. I slutet av månaden fyller jag 25 år och firar med kalas för släkt och närmaste vänner. Jag får min nästa stora utmaning i present, en tjejklassiker 2014 tillsammans med min gudmor.

JUNI
I juni frossar vi jordgubbar och jag gör jättegod proteinglass. Jag varvar löpning med gymträning och känner mig i mitt livs bästa form. Firar midsommar med härliga vänner och längtar efter semester.

JULI
I juli njuter vi av sommarvärmen, badar och grillar. Jag gör några riktigt bra pass på gymmet. En vecka tillbringar jag med mina fina syskon och deras mamma i London. Hemmalandar några dagar innan jag och sambon drar vidare på nästa semester. 

AUGUSTI

I augusti tillbringar vi fantastiska dagar i Barcelona. Vi renoverar köket och jag förbereder mig inför Tjejmilen i september. Jag blir även anmäld till mitt första lopp i Tjejklassikern 2014.

SEPTEMBER
Jag springer Tjejmilen med mina jobbarkompisar. En härligt lopp men en stor besvikelse för mig då jag inte orkade alls det jag ville. Jag färgar håret och blir brunett.

OKTOBER 

Oktober är en ganska lugn månad. Jag tränar, jobbar, äter och sover... Typ ;)

NOVEMBER
I november funderar jag mycket på min träningsresa. Vart jag vill och hur lång jag har kommit. Kommer in i en liten svacka som handlar om en det ena och en det andra. Funderar på hur jag på allvar ska börja träna inför 3 mil på längdskidor i februari. En härlig bloggträff med fina tjejerna hinns med också.

DECEMBER
I december kommer det äntligen lite snö och jag kan ut och provköra mina nyinköpta skidor. Snön ligger 3 dagar och jag hinner sammanlagt åka 1 mil.
Bloggen hamnar lite på is och jag julpysslar och fokuserar på att träffa vänner och familj.

Med det här vill jag önska er alla ett riktigt:
GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ni är med mig i min resa mot en svensk Tjejklassiker!
KRAM

3 kommentarer:

Sofi sa...

Hej vännen!

Vilken fin årskrönika du gjort! Kul att se din träningsresa, du är grym! Håller tummarna för att det kommer lite snö snart så att du får träna lite på skidorna:)
Ha nu en bra start på året min vän!

Kram på dig

Linda sa...

Härliga bilder över ditt år.

Önskar dig en bra start på det nya året.
Kram Linda

Kia sa...

God fortsättning på 2014!

Kram Kia