lördag 11 januari 2014

om högreps och proteinkrämen

Igår kom det snö och idag regnar det. SKIT rent utsagt. Men jag håller hoppet uppe, imorgon ska det bli minusgrader. 

Blev bröst och axlar på gymmet idag. Högreps, alltså låg vikt och många repetitioner, på allt. Det ger bra kontakt med muskeln och en svidande härlig känsla i slutet. Börjar bli lite trött på att bara köra så men jag vet ju varför jag gör det och förhoppningsvis ger det resultat i skidspåret sen. 


Lite extra roligt är det är träna i nya träningskläder. Fick hem dessa snyggis tightsen från IcanIwill i veckan. Lika sköna som snygga!

Lovade ju er recept på proteinkrämen. Jag har letat efter ett proteinpulver som inte har den där konstgjorda söta smaken som många pulver har, och det här är jättegott. Fick tipset på min favoritblogg; Trend och Träning. Riktigt god chokladsmak. Det är ett kaseinprotein vilket är ett protein som långsamt tas upp av kroppen och är perfekte som mellanmål. 


Blanda 1 skopa protein och 1 tsk kakao med ca en halv dl vätska. Det ska bli en krämig röra. Jag brukar använda lite kallt kaffe och lite vatten. Blanda i ca 1 tsk mandel- eller jordnötssmör. Du kan även blanda i lite kokosflingor eller hackade nötter, bara fantasin som sätter gränser. Låt stå kallt en stund och toppa sen med lite frukt och frön/flingor/nötter. SMARR!

Nästan som chokladpudding och perfekt att förbereda. 

Hoppad ni har en fin lördag. Här blir det innemys resten av dagen. Resten av julen ska städas undan.
KRAM

Inga kommentarer: