onsdag 3 september 2008

Trött som en söt ko


Hej alla!
Ungefär så här känner jag mig idag, kanske inte så dyster men är trött som en söt ko :P Jag har sovit så himla dåligt de senaste nätterna. Jag har känt mig så konstig, det är inte jag riktigt... Att sova dåligt är bland det värsta jag vet, jag får panik eftersom jag borde sova för att orka med nästa dag... som tur är har jag inte behövt gå upp jättetidigt någon dag den här veckan.

Imorgon ska vi ha ett pararbete i kursen Pedagogik och Socialisation, har suttit och förberett mig hemma och jag överdriver inte när jag säger att det är bland den svåraste uppgift jag någonsin fått. Antar att högskolelivet är så :P

Som väl är finns det himla mycket roligt som händer också :) Imorgon eftermiddag ska jag, Annelie och Martina gå på stan och leta 80-tals kläder som vi kan ha på sittningen på fredag. Min plånbok är inte så stor så det får bli något enkelt.
På fredag, då kommer förmodligen min nya dator :D ÄNTLIGEN! Får ta farväl av den här lilla älslingen och ersätta honom med en ny, bättre och snyggare, mohahaha :P
Och sen är det sittningen då :) Ska bli väldigt roligt faktiskt. Vi ska dansa hela natten lång i vår snygga utstyrsel.

Är ensam hemma ikväll eftersom Rikard är på hockey, känns lite tomt men det rör sig inte om så många timmar. Ska nog poppa popcorn :)

Hejs

1 kommentar:

- sa...

det var en väldigt söt ko =) hoppas du hittar roliga kläder att ha på sittningen!