måndag 2 mars 2009

Aktiv måndag

Mina otroligt vackra tulpaner

Måndag igen då... tänk att helgerna alltid går så himla fort!!! Men det är så det är.
Min samling med barnen gick jättebra, hade samlingen med de minsta barnen som är ca 2 år. Det är verkligen en utmaning, de små liven har så himla svårt att sitta still. Det är inte heller alla som har sin språkliga förmåga så utvecklad så att föra ett samtal med barnen blir inte alltid det lättaste... men jag tror jag klarade det ganska bra ändå ;)
Har för övrigt processloggat massor idag, vi hade förmiddagsplanering idag och vi pratade om massa intressant. Känns skön att komma någon vart med mitt portfolio!!

Tränade när jag kom hem idag, såå skönt. Känns verkligen som jag är igång igen, gött! Jag o Rikard ha mätt oss runt midjan sen i början av november och jag blev såå nöjd när jag mätte idag och upptäckte att jag hade tappat två centimeter sen senast (mitten av januari). Känner mig så duktig!!! Hihi.

Nu ska jag sova, full fart imorgon igen!
Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är! Hoppas kunna komma igång i veckan igen här, är så sugen nu. Och förkylningen är ju (nästan) helt borta.

Härligt att samlingen gick bra, men det tvivlade jag inte på heller ;) Det är verkligen svårt att ha samling med så små. Jag får ju ha det typ varje dag nu. Vi sjunger samma sånger varje dag för att barnen ska börja greppa dom och få till rörelser. Själv börjar man ju tröttna, men barnen har kul :p

Ha en fin dag vännen! Kraaaam!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon,

Roligt med Villa mässa. Själv ska jag på villa/trädgårdsmässa på lördag i Sthlm. Längtar!!
Annars i veckan sker det inte så mkt mer än att vi ska börja måla sponten till innertaket i huset :) Spännande att se dem på plats snart!
Sen blir det 27 års kalas på söndag, en kompis fyller.
Det mäste vara ett jätte roligt jobb att få jobba med barn, de ger ju så otroligt mkt kan jag tänka mig... En del är ju hur mysiga som helst :)
Kramar!