tisdag 3 mars 2009

Fantasin flödar

Igår var det en aktiv måndag... idag är det en aktiv tisdag!! Barnen är så himla goa, fantasin flödar så det inte är klokt, idag har vi låtsat att vi har massa söta rosa och blå kattungar som vill rymma hela tiden, ni må tro att det var fullt sjå att hålla i dom ;) Vi är även ätit rosa gröt med massa godis på och lekt Emil i Lönneberga och Emils pappa, fööörgrömade unge!! Blir så varm i hjärtat när jag hör de små fantisera och verkligen leva sig in i leken. Härligt!!! :)

När jag kom hem skulle jag åka och handla eftersom det är skönt att ha det gjort så att man kan ta kväll sen. Fyller en kasse med matvaror och sedan när jag ska betala visar det sig att jag inte har några pengar på kortet... eller korten, hade med mig två kort för jag tänkte att ett utav dem borde det finnas pengar på, men icke! Efter tio minuters frustrerat ringade i telefonen efter någon som kunde föra över pengar till mig, svarade Rikard o han räddade mig. Ibland blir jag så trött på vimsiga mig... suck! ;)
Nu ska jag fortsätta att skriva på min lektionsplanering...
Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Detsamma hände mig härom dagen, det fattades lite. Är så pinigt!! Tur att man har sambo som kan fixa det snabbt via nätet ;-) Ses imorgon!! Kram