fredag 29 november 2013

fredagsfrukost

Från magsjuka till förkylning. Yay. Inge vidare alls...

Åt min vanliga frukost idag för första gången på den här veckan. Gröt och äggröra. Det var så gott så jag glömde fota ;)
Bjuder på en gammal frukostbild istället. Jag har några såna i mina mappar...


Vad äter DU till frukost?

Nu kör vi fredag i alla fall! Förkylningen tar inte ner den känslan.

KRAM

4 kommentarer:

Therese sa...

Massa krya på kramar! Jag ska strax ut och träna, så min frukost i form av gröt blir efter träningen, kan inte träna på full mage så det får bli så idag! KRAM och en trevlig adventshelg önskar jag dig!

Lilly Carlgren sa...

Hej igen!

Tråkigt med magsjuka och förkylningar. Jag kan bara säga det som alla andra oxå förmodligen säger, ta det lugnt, låt kroppen bli frisk så är du garanterat bättre hälsa när du kör igång igen och kroppen orkar stå emot fler baciller.

Man kan ju göra ganska mycket vid en förkylning i form av träning, jag brukar alltid ut och gå tills hjärnan och själen är nöjd. För min del känns det som bättre träning än ingen träning och så är det lättare att komma igång med det man vill lägga allt krut på sen, då känns inte uppehållet så långt.

Till din fråga. Jag äter en super god hemmagjord muslie med hallon yougurt och naturell yougurt, gärna ägg till och alltid kaffe.

Tar även alltid två tabletter D-vitaminer och en tablett Astaxin som jag inbillar mig har hållit mig super frisk och stark i ett helt år nu.

Ta hand om dig!
Snart är du ute och springer igen så passa på att slappa lugnt ikväll!

/Lilly


Junitjej sa...

Det ser gott ut!

Henrik Hultqvist sa...

Det ser jättegott ut! Jag brukar äta lite smått och gått t. ex: Honungsvatten(för min hals), gröt, macka, te mm.