torsdag 4 december 2008

Emilia ska på hockey

Nu har min fina vita hyacint slagit ut, och det doftar såå gott :) Tyvärr har den blivit lite för hög, det ser liksom lite konstigt ut tillsammans med den låga julstjärnan. Men men. Den är fin i alla fall!

Har varit en bra dag på praktiken idag också, känns så himla tråkigt att det är sista dagen imorgon... ska bjuda mina små godingar på glass tänkte jag :) Sen jag kom hem har det varit full fart, tvättat o tränat o handlat... har hunnit slappa lite också. Men nu har jag inga större planer för kvällen, mer än att ta upp tvätten och vika den. Men det gör jag i soffan!

Imorgon ska jag på hockey... hörde ni?! Emilia ska på hockey... Jag är nog den minst sportintresserade människan som finns, haha. Är Leksand och Mariestad som spelar i Mariestad. Rikard håller på Leksand så därför är det viktigt för honom att jag följer med ;) vem vet, jag kanske blir helt frälst ;)

Ha en bra kväll! Kommer tillbaka med "dagens" senare!
Tjing!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att allt gått bra :)

Chailatten gör jag så här: köper chaite i lösvikt på ICAMaxi, låter det dra i 3-5 minuter, värmer och skummar lättmjölk med en mjölkvisp och har i lite honung och sen lite kanel på toppen. Klart! Ganska mycket på måfå alltså. Men gott blir det! Gör kanske 3 dl te och har 0,5-1 dl mjölk. Prova vetja :)

Hoppas hockeyn blir rolig! Kram

Anonym sa...

Det är lite roligt på hockey =) kanske du träffar Jocke & Richard :) dom ska också dit