tisdag 28 maj 2013

kvällsgott

Tittar på Biggest Loser ikväll och tårarna rinner. De är så jäkla duktiga! Jag beundrar verkligen deras vilja och deras glöd. Helt fantastiskt! Ser fram emot finalen!
Tittar ni?


Kvällsgott framför tven ikväll är kesella, mango, hallon och granola. En kesellatallrik brukar slinka ner varje kväll. Ett proteinrikt sista mål som mättar bra, me like!

Tack finingar för era kommentarer i förra inlägget, ni är så gulliga!

KRAM

3 kommentarer:

Villa Ell sa...

Jag tittar på Biggest Loser.. och fäller tårar! Ja vilken vilja, grymt!
Grattis till resulatet av träningen, vilken härlig motivation!

Kram Sandra

FruNeroLindström sa...

Smaskens.
Nä, här är vi ju helt hopplösa så kollar ju typ aldrig på tv för det är sååååååå jobbigt att gå ner till gillestugan och soffan =P
Så istället blir det antingen serier eller film på dvd:n i sovrummet eller på sin höjd något från play-kanalerna på paddan.
Ja, människor som verkligen tar tag i sig själva och klarar vända sitt liv med kost och träning imponerar annars stort på mig.
Men så har jag inte gillat biggest losers upplägg det sista då de innan alltid sa att detta kan inte testas av alla då deltagarna är under noga koll av läkare. Men sist jag såg det sa de inget om det och det handlade mest om att träna, träna, träna, träna. Och det kan ju skada en människa mycket mer än göra nytta.
Sen har jag alltid ett syniskt tänk för vad de sänder ut just eftersom jag förr var fast i en hemsk träningshysteri som slet hårt på min kropp och knopp.

Ha en härlig Onsdag, inte långt kvar till semester nu va? Åker ni precis när du fyller? Kramar

Kia sa...

Nä, men jag har sett nått avsnitt nån gång. Jag satt och sydde för glatta livet så vi har något att sova på när båten ska hem nästa vecka!

HA en toppen dag!
Kram Kia