söndag 19 maj 2013

milen och smarr till frukost

Ja men visst blev det en mil igår. Tänkte innan jag började att jag nog kunde springa runt 1.05, helst lite under. Som ni ser stannade tiden ungefär där ändå. För 1.06 måste man ju säga är RUNT 1.05 ;)

Jag sprang milen första gången förra året. Totalt blev det tre gånger och min bästa tid var på 1.11. Så på inte ens ett år har jag kapat 5 minuter. Det känns mer än bra! Kan till också med hoppas på att springa under timmen innan sommaren är slut, kanske på Tjejmilen i september. Hur härligt vore inte det?!

Det är härligt med dagar som börjar på topp och fortsätter så dagen igenom. Hade en jättemysig dag med fina vänner! 


Har hela veckan gått och suktat efter amerikanska pannkakor. Hade två äggvitor över sen igår så tänkte att jag kanske kunde åstadkomma något av dom nu på morgonen. Det blev mycket smet, så det hade lätt räckt till två personer.

Vipade dom hårt i en bunke. Blandade 2 msk mandelmjöl, 2 msk havregryn, ½ mosad banan och 1½ dl mjölk i en annan. Blandade samman allt och knäckte i ett helt ägg i smeten. Sen stekte jag dom i smör. 

De blev inte så vackra men förvånandsvärt goda faktiskt. Lyxade med lite ringlad sirap över. 
Det blev smarr till frukost!

I eftermiddag kommer sambon hem från huvudstaden. Längtar!
Ha en fin dag!

KRAM

2 kommentarer:

Pyttianna sa...

Härligt! Grym du är!!

Jag kan inte kommentera på din blogg alls från min telefon. Det liksom låser sig och jag kan inte fylla i varken kommentarsrutan eller namn etc. Himla knepigt. Vet du om det är fler som har vart med om det?
Anledningen till att jag kommenterar så sällan men läser det gör jag! :)

Kram!

Jannie sa...

Fan va bra du är Emilia!<3
Du är verkligen så jäkla grym!
Hade du bara bott lite närmre så hade jag tvingat dig att bli min personliga tränare!
Massa massa kramar