torsdag 23 maj 2013

solen skiner in

Godmorgon! 
Snart fredag igen. Veckorna bara flyger fram. Jag tyckte det kändes som tisdag hela dagen igår. Blev ganska glad när sambon meddelade att det var onsdag, hihi!

Igår eftermiddag kom solen igen. Lagom till mäklaren kom på besök. Även hon gav positivt besked och gav ett bra intryck. Men nej, vi ska inte sälja nu. Det är bara skönt att veta ungefär vad vi har för utgångspunkt när det väl är dags. Däremot har vi lite andra planer med hemmet... Men mer om det en annan dag!

Vi har eftermiddagssol i sovrummet. Tycker om att se solen lysa in genom fönstret. Allt ser så mycket härligare ut i solsken. Knäppte en bild på sovrummet. Bäddat och allt. 

Bäddar ni sängen varje dag? 
Det görs inte här kan jag avslöja. Men jag önskar att det var så. För det ser ju så himla mycket trevligare ut med en bäddad säng. Inte sant?

Hoppas ni får en fin dag!
Jag laddar för jobb, träning och kvällsfika med två fina kollegor!

KRAM

7 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Haha, hemma hos oss bäddas sängen bara om man vet att det kommer folk typ ;) men kan ju skylla på att det är så mysigt att krypa upp med Stella då och då under dagen och läsa en bok ibland.
Härligt med positiva besked även om en försäljning inte är aktuellt just nu.
Åh så kul när det gror på balkongen. Sockerärtor hoppas jag hinna plantera i helgen. Tänkte ha det i en stor kruka vid vår spalje. Sen får vi se vad som kommet ;)

Tyvärr ser det ut som jag får hoppa över även den 8/6. Har lite för mycket jag vill hinna med innan bebisen kommer så jag tyvärr får börja ransonera.

Ha en härlig torsdag, kramar

Sofi sa...

Hej fina!

Kul med positivt besked!:)
Jag bäddar alltid sängen det första jag gör när jag kommer hem från jobbet, tycker det ser mycket trevligare ut då:)

Ha en fin dag!

Kram på dig

Kia sa...

Ja, fast inte med överkast. Vi har ett dubbeltäcke så det är bara att släta ut så är det klart. Tjejerna har överkast och de får bädda. Tycker det ser trevligare ut och att katten inte drar ner en massa smuts och fästingar i själva sängen.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Vita huset 28 sa...

Hej ja visst är de härligt med bäddad säng o solsken på samma gång.
Hmm jo bäddar väl nästan varje dag, ibland hinner jag inte men för de mesta iaf.

gillar lampan i taket, vad är de för nå?

Kram Camilla

Linda sa...

Vilket fint sovrum ni har.

Ja, jag bäddar sängen varje dag men det var inte så många år sedan jag började med det. Så det är väl en grej som kommer med åldern. :)

Kram Linda

Ekenäsliv sa...

Go kväll!
Så fräscht i ert sovrum!!!
Jo, jag bäddar varje dag. Slänger allt idé öppna fönstrena när jag går upp, sen bäddar jag när jag har duschat :) låter så Pretto så jag vet ;)
Önskar dig en fin helg!
Kram Anna

Junitjej sa...

Så fint sovrum!