fredag 26 mars 2010

Min dag i plus

Jag brukar läsa Alex Schulmans blogg (grymt bra) och inspirerades där till att göra ett plus (+) inlägg :)
Här kommer alltså min dag i plus.

Sovmorgon (+++++) idag igen, låg och drog mig lite och gick upp och gjorde havregrynsgröt (++++). Rikard är frisk idag (+++++) och jobbar så fick äta själv (++). Läste tidningen (++) och surfade runt lite. Dags o göra sig i ordning för att ta bussen (+) till Hjo (++++) och hälsa på min bästaste Marica (+++++). Mysig lunch tillsammans, räk och kräft sallad (+++) och massa mysigt prat (+++++). Hämta största sonen i skolan och gick och fikade (++++), winersemla för min del (+++). Massa mer prat (+++++) och sen var det dags o hämta hennes minstingar på dagis.
Bussen (+) tillbaka till Skövde och mötte min Rikard (+++++), lite handling och så hem. Slapp i soffan och tittade på Bella&Tyras show (++++). Betalade räkningar (-) och lagade mat (+++), kycklingfile och klyftpotatis med pepparsås (++++). Vi tittade på Så ska det låta en stund (+++), sen var det såklart lite hockey (-) och för mig Lets Dance (++++). Olidligt spännande (+++) vem vinner, Claudia (+++++) eller Mattias (++++).

Yes det var min dag (+++++) i plus, haha, hoppas ni orkar läsa ;)
Vad tycker ni?
Borde man göra det här någon mer gång? :)

6 kommentarer:

Fröken Ellinor sa...

Hahahha vad roligt, läser också A.S blogg, japp gör det igen.

Tack så mycket, det blir 50 mil imorgon men det är bara att gilla läget. När vi drar förbi Skövde lovar jag att vinka!

Kram

marica sa...

Skrev en kommentar men den kom inte me men hi hi ja inlägget var kul, lite annorlunda men kanske inte så kul i varje inlägg ;) Nu är det spääääänande..... ;)
KramKram min underbara vän <3

Emilias sa...

Haha kul att det uppskattas :) hihi. Var roligt o skriva med så det kommer igen, men... du behöver inte oroa dig Marica, definitivt inte i varje inlägg!!

Mattias vann... inte helt rätt tycker jag men de var ju såklart hur bra som helst dom med!!
Kraaam min bästa!! <3

Sandra sa...

Ja det tycker jag verkligen!! :)

Kramis

Fröken Ellinor sa...

Jag tycker inte heller att det var rätt att Mattias vann :-( Jag har lite svårt för hans partner också...

Hihihihi tack vi ska köra försiktigt, packade bilen vid midnat så det är bara att dra iväg!

Kram

Familjen Lindström sa...

Ha, ha! Ja det var ju ett roligt och annorlunda inlägg. Gärna igen, men håller med Marica, inte i varje inlägg ;) fast det verkar du ju inse själv, ha ha!

Vi röstade på Claudia, självklart! Mest för att vi inte heller är så förtjusta i Mattias partner, det verkar som hon är mer vinst-kåt än någon utav de som verkligen tävlar... hon tar alldeles för mycket utrymme från Mattias, men, men... Mattis var helt klart än värdig vinnar trots allt, och han var ju supergullig mot fansen när vi var där för några veckor sedan!

Ha en bra helg!
KRAM