måndag 1 mars 2010

Some shopping


Efter praktiken blev det en sväng på stan med Maria, hon lurade in mig på HM och där fastnade jag för dessa godingar.
Kunde verkligen inte motstå kavajen, perfekt i vår ute sen och nu kan man ha den inomhus. Jag blev helt kär så den fick följa med mig hem :)
Klänningen är sådär lagom enkel men väldigt fin, det gjorde ju inte saker sämre heller att priset var hur bra som helst ;)
Båda plaggen är från HMs vår kollektion The Blues :)
Hur mycket fint som helst där verkligen!!

När vi ändå är inne på lite shopping måste jag rekommendera Bobbys schampo och balsam som jag köpte häromdagen. Hur bra som helst, märkte skillnad direkt på mitt hår, det blev blankt och fint och jätte lättskött.
Me like!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ser jätteläckra ut både kavajen och klänningen och såå snygg färg!
Snygga plagg till snygg tjej, det är så det ska va :)

Kram MM

Familjen Lindström sa...

åhhh vad fina kläder! är supershoppingsugen men får nog hålla lite på mig efter all skidutrusning vi spenderat pengar på senaste dagarna... vilket iofs också är shoping... men inte samma sak ;)

hoppas allt är bra med dig!

kram!

Familjen Lindström sa...

Almenäs klänning kommer från Coast. Finns att köpa bl.a på NK.
Lycka till! :)

Elina sa...

åh va snyggt. Visst är det kul att köpa sig lite snygga vår-kläder =) Tänk om plånboken bara ville vara tjockare också ;) hihi. Kraam

marica sa...

En trips till Sthlm får det bli då och inhandla klänningen :) Det är jag ju värd (att du blir finfin på mitt bröllop) och NK är ju inte så dyrt ;)
Nu är jag hemma! Kanske borde testa det schampoot, verka inte så dyrt heller?! Jag är ju så känslig mot schampoon och balsam... kanske kan få ett litet test prov av dej? ;) eller så får jag köpa och ge dej om jag inte tål!
Kram min favvo!!!!!!

Emilias sa...

Tänkte kika på den i Göteborg, o jag hoppas hoppas att den inte är så dyr!!! :) Måste ju vara fin när bästaste du ska bli fru!!
Shampot kostar 49 kr på Kicks, helt okej pris! Självklart kan du få ett prov av mig <3 tråkigt o köpa om du inte tål ju...
Kraaam goding!!!