onsdag 19 oktober 2011

Det thailändska landet

 Thailand 2010. 
Det är snart två år sedan jag och Rikard var där. Nu när hösten visar sig från sin sämsta sida (läs, regn, blåst och rusk) så längtar jag tillbaka, oj vad jag längtar.
Jag längtar efter stränderna...
 ...efter den goda maten...
...efter baden och båtturerna i det underbara vattnet! 

Är sugen på en ny långresa, hmm. Undrar när det kan bli!?

10 kommentarer:

Kia sa...

Härliga bilder! Kan berätta att i måndags var det 4 år sen vi åkte till Thailand och var där i 8 veckor. 4 vuxna och 5 barn. 2 av oss var mammalediga och då var N 9 månader, A 4 år och M fyllde 9 år där nere. Fira även våra sambos 30 års dagar där också.
Ett bra tillfälle att resa när man är föräldraledig. ; )

Kram Kia

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vi var också där 2010 (jul & nyår) så snart ett år sedan men jag längtar också tillbaka till detta underbara land som verkligen har allt man kan önska sig och ett helt fantastiskt vänligt folk som bor där. Men nu blir det ändå sol och värme snart för mig och dotter fast i Egypten, säkert fina stränder och härliga båtturer men långt ifrån lika god mat och trevligt bemötande. Ja ja man kan inte få full pott jämt ;)

Kram F

Nazima sa...

Åh vilka härliga bilder!
Är sugen på Thailand men känns inte helt optimalt i förhållande till mina barns åldrar, så nu kikar vi på Canariaeöarna istället, ha de gott!!!
Kramar

MIN LYCKA ♥ sa...

Åh vilket fin present, grattis!!
Man längtar alltid till värmen när man inser vad som komma skall. Ni får väl ta en restresa över jul;) Bara o åka;) haha;)

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog sa...

Jag kan trycka ner dig i min ryggsäck om du vill? ;)
Kramis!

Gamla skolan-Jennie sa...

ÅH dit skulle jag kunna åka imorgon om det gick!! Har också varit i Thailand men det är mer än 10 år (herregud vad fort tiden går) sedan.

Tack så mycket för dina fina kommentarer hos mig! Det gör mig GLAD!

Kram på dig!

Kia sa...

Vi var 2 familjer med de minsta lika gamla, skiljer bara 3 veckor emellan. Ang skolan så fick inte M ledigt men vi åkte ändå och hade med oss skolsaker. Hon fick göra lite varje dag och skriva dagbok om resan. En himla häftig resa och först bodde vi i bungalow sen hyrde vi hus. Så himla skönt.
Kram

MIN LYCKA ♥ sa...

Nja sådär! Hade 40 grader i natt och tydligen var J mer eller mindre vaken hela tiden. Jag yrade omkring och höll på. Var väl inte i mina sinnes fulla bruk. Minns bara hur genomsvettig jag var och att toppen jag sov i var genomvåt. Usch! Inte normalt att vara såhär sjuk i vuxen ålder...
Tack för omtanken, inatt hoppas jag verkligen att febern inte går över 39...
Här kommer en stor bacillkram;=)

Bella sa...

Åååh, vilka härliga bilder!! Vi var också i Thailand i två år sedan och jag längtar så ofta tillbaka till det underbara landet!!

Hoppas på att vi båda kan få till en långresa till sol och värme inom en inte allt för lång framtid!

Kramar Bella

Gaymasen sa...

Är likadan! Längtar också när det är som mörkast och kallast. Typ. NUUU! :-D