torsdag 6 oktober 2011

Mysig morgon

Grått och ruskigt ute idag. Börjar dagen i soffan, med raggsockorna på, läser tidningen i skenet från vår nya lampa och en kopp te. Mys!

Pluggpaniken har gått över lite... Det finns ju massor med positiva saker med att plugga också och innerst inne tycker jag ju det är kul. Men att ha pluggat i tre år känns, inne på det fjärde, tycker inte det är så konstigt att jag är lite trött på det!? 
Men målet är nära och det är bara att köra... 

Tack goa ni för era peppande ord, ni är bäst!

6 kommentarer:

Therese sa...

Du kommer att sakna tiden när du pluggade sedan, jag lovar.... är så glad att jag får göra en psotdock nu, ungefär som att srkiva uppsats i ett år, panik å ångest till massor, men samtidigt frihet och kreativitet till massor! KRAM

Victorias Jul sa...

Vilken snygg lampa!

TIDSOPTIMISTEN sa...

Väldigt snygg lampa, du har bra smak ;) .....men snart skulle du väl ut på praktik men det är väl kanske en massa plugg i kombination med det också?!? Vilken åk och ämen ska du praktisera med?

Kram F

Therese sa...

Tack rara du, å ja, jag stormtrivs, omgivningen spelar stor roll för att man ska kunna må bra å få nått gjort ;-D KRAM

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå!

Bara för att jag skrev till dig att amningen gick bra så fick vi veta igår på BVC att lilla Svante gått ner i vikt. Så vi har fått börja ge honom ersättning också.
Stackarn, inte undra på att han varit ledsen mkt!
Igår kväll kände jag mig lite hängig så jag tog febern. Hade över 39 grader :( Så idag blev det att pumpa ut mjölk så febern slutar.
Inte bara det här med amning och små barn :)

Micke börjar jobba på måndag!
Då får vi klara oss själva här hemma om dagarna. Det ska nog gå bra :)

Tycker den där lampan ni köpt är så snygg! Skulle vilja ha en jag med..

Tänk att detta "tjafs" om fjärrkontrollen verkar vara standard i de flesta hemmen :) Denna j*vla sporten som ska tittas på hela tiden ;)

Ha en fin dag! Kraaam!

ellen sa...

du är så duktig min kära vän och pluggvän :) Vi ska fixa detta! Tack för ditt underbara stöd häromdagen!!! idag är ja på toppen humör efter en fantastiskt bra skoldag! KRAM!