söndag 21 april 2013

födelsedagskalas

Oj vad vi smaskade och åt igår. Magen stod åt alla hörn när vi gick och la oss. En riktig ätardag helt enkelt. 
Bland annat slank den här tårtan ner. Marrängbottnar måste väl vara det godaste och mest smidigaste som finns!? I tårtväg alltså.


Jag bredde kolasås (kondenserad mjölk som jag kokat i burken), hallon och grädde med kakao emellan. På med en botten till, grädde och hackad dajm på toppen. Klart.
En riktig smaskig födelsedagstårta.

Vi fick tillfälle att inviga vår nya fina termos från Eva Solo som vi fick i förlovningspresent med. Bara älskar färgen!


En riktigt trevlig kalasdag hade vi igår. Och jag tror min kära sambo var väldigt nöjd med dagen. Det var ju det allra viktigaste såklart!

Efter en veckas vila från vikterna på gymmet var jag idag där. Har riktigt saknat dom ska ni veta ;) 
Men mer om det och mitt nya träningsschema sen!

Ha en skön söndagskväll!
KRAM

4 kommentarer:

Sara sa...

Åh vad det ser gott ut! Men är faktiskt riktigt trött på tårta efter den här helgen, hehe! Ser fram emot mer om träningsschemat :D

Kram

Sofi sa...

Hej fin!

Så fantastiskt god den där tårtan ser ut! Mums!
Kul att han var nöjd med sin födelsedag, det är ju liksom det viktigaste:)
Vilken härlig helg vi haft, tror det varit fint väder i nästan hela landet:)
Du är så duktig med din träning! Jag kom av mig lite när jag fick så ont i benen när jag sprang:( Ska dock göra ännu ett nytt försök imorgon, håller tummarna för att benen håller:)
Ny vecka, händer det något speciellt hos dig?

Ha det gott!

Kram på dig

FruNeroLindström sa...

Ja, den där tårtan är bara så galet god, brukar köra en variant med grädde, hackad daim och jordgubbar här.
Men får nog börja experimentera lite mer. Finns ju en oändlig massa varianter man kan göra.

Härligt att åter få besöka gymmet.
Jag tog en ordentlig promenad på 7 km med rullstolen igår på jobbet. Ben och rumpa fick jobba på bra men kändes helt okej trots att jag fortfarande snorar lite.
Så idag blir det mamma-träning igen, förra veckan var jag bara med och gick och coachade. Dock verkar Stella åkt på dunderförkylningen nu så hoppas hon känner för att åka lite vagn.

Annars är det 4 eftermiddags-pass på jobbet som gäller denna veckan. Lite fix ute i trädgården och så hoppas väl också hinnas med.
Är ju helt grön och ny på detta med trädgård. Men är nog också därför det är så extra kul. Inreda källaren klart känns inte alls lika viktigt de soliga och fina dagarna ;)

Hur ser dina veckoplaner ut? Hoppas du får en härlig start idag, kram Malin

Linda sa...

Den tårtan såg inte så dum ut. MUMS!

Här har jag lagt av med mina egenkomponerade cirkelpass och bara kört intervaller ett tag nu. Tycker att jag saknar den där känslan av att vara mer fit som jag får när jag kör lite hantlar och plankan m,m. Så idag ska jag försöka övertala mig själv att köra ett pass igen. :)

Ha en bra dag!
Kram Linda