tisdag 16 april 2013

löpning i härligaste solen

Oj, vi som har längtat efter våren. Och vilken vår vi har fått! Helt underbart!
Slutade tidigt. Kom hem och snörade på mig löpskorna. Tänkte prova en ny runda som jag fått tips om. Mest för att se hur lång den var.

Måste säga att mina nya Asics verkligen gör sitt jobb bra. De är supersköna att springa i. 9,2 kilometer senare och ganska trötta ben blev det stretch ute på gården. Bara det är ett tydligt vårtecken!


Blev ju inte riktigt en mil. Men fick en väldigt bra tid på mina 9,2 km. Skulle jag sprungit en mil på samma snitt skulle jag sprungit hela 4 minuter bättre än vad jag sprang milen på förra året. Ni kan ju gissa vad härligt det känns!? Alla tunga och intensiva intervaller på löpbandet i vinter har verkligen gett resultat!

 Tips för er alla som vill få upp ert löptempo. Intervaller is the shit! Det ger otroligt mycket!!


Lite kesella med vanilj, kiwi, sharon frukt och frön till mellis. Kaffe och typ en liter vatten till. Det satt fint i magen.
Nu ska jag duscha och svida om för kaffe på stan med en god vän.
Kanske blir det årets första uteserverings-fika!?
Skulle faktiskt tro det :)

KRAM


3 kommentarer:

anettan sa...

Det var en rejäl runda....tyckte jag. Bra jobbat. Hopas det blev en god ute fika idag. Kram Anette

Villa Carl Larsson sa...

Jag blir så sugen och peppad på att träna när jag kikar in hos dig. Du är så OTROLIGT duktig och målmedveten. Imponerande! Skitbra!!! :)

Tyvärr får jag inte riktigt till det. Tror det mest är en kamp mot tiden och att jag är så mycket ensam. Tyvärr! Och jag har bojkottat sockerutmaningen. Bara erkänna att jag inte klarade att hålla den så jag skiter i den denna månad. Kanske kan få ett schema för maj månad av dig och försöka hålla mig sockerfri på vardagarna.

Jag blir så arg på mig själv.. men jag ska kämpa på. Nån gång ska jag väl kunna masa ut arslet och träna mer intensivt. Vi får se.

Vilken underbar dag. Massa kramar

baraetthem sa...

Duktig du är!! Bra kämpat och du är värd resultaten nu! Mysig eftermiddag du haft, hoppas ni kunde sitta ute och fika!

Kram fredrika
psst, bra låttips, den finns redan i springlistan;)