måndag 22 april 2013

fyra nya träningsveckor

Vad härligt det var att vara tillbaka på gymmet igår. Körde egentligen ett bröst/armar/axlar pass men var ju tvungen att visa sambon att jag faktiskt kunde göra en chins från raka armar. Han var nämligen inte där när jag lyckades med det förra veckan.

Och titta. Jag klarade till och med två!

Fyra nya träningsveckor är inplanerade. Mycket löpning, ben och bål. Ett spring-lopp mitt i. Mer om den en annan dag. Fem pass i veckan i alla fall, uppdelat såhär:
1. Bröst/armar/axlar
2. Rygg/axlar/armar/bål
3. Ben/bål
4. Löpning/intervaller
5. Löpning/intervaller

Ordningen varierar från vecka till veckan. Man får pussla lite så muskelgrupperna hinner vila innan det är dags för dom igen.

Idag blir det löpning. Hoppas på att snön försvunnit i våra löpspår på berget så vi kan inviga dom!

Önskar Er en fin start på veckan!

KRAM

5 kommentarer:

Kia sa...

Vad skönt! Här går träningen lite upp och ner. Gäller att försöka hålla motivationen uppe!

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

FruNeroLindström sa...

Så kul. Fortsätter lev via dig och funderar på hur jag skulle göra och lägga upp det ;)
Åh har sagt det innan och säger det igen, du är grym. Fasiken va jag ska öva chins sen. Nu är det inte ens kul att köra dem i maskin längre då jag inte kan spänna magen tillräckligt.

Men mammaträningen gick riktigt va idag. Kunde jogga på bra och köra alla övningar fullt ut. Så imorgon och på tors är tanken body pump vid lunch innan jobbet. Sen förhoppningsvis en joggingtur på lördag.

Några andra spännande planer för veckan? Ha en riktigt härlig start på veckan och hoppas snön är borta från spåret. Kram Malin

anettan sa...

Flitiga du......låter härligt. Ha en fin start på veckan. Kram Anette

Villa Carl Larsson sa...

Hej vännen!
Mä.. jag som skrev ett meddelande här men det kom inte med. Brukar tyvärr inte göra det när man går in via facebook. Hur som helst tycker jag att du bara är såååå duktig :) Wow! Flitig som få med din träning. Alltid lika imponerad.
Idag cyklade jag till och från träningen och körde järnet på ett jympapass. Verkligen skitskoj :) Kände mig extra stark på något vis. Och idag har jag beställt en crosstrainer till hemmet så nu finns det ingen återvändo hihi.
KRAM

s p i n d e l t j e j e n (mammaliv, fotografering, resor och sånt där) sa...

Heja heja! Fan vad du är bra!! :)