fredag 18 november 2011

Att kunna koppla av

Havet ger ro
Jag har otroligt svårt att koppla av just nu... Det är tusen tankar som far genom huvudet, alltifrån jobb och skola till småsaker som planering inför helger och tv program jag sett. Allt kommer när jag ska sova... Är trött så jag mår illa men ändå somnar jag inte och när jag väl sover sover jag oroligt, vaknar och halvsover om vartannat.
Någon natt funkar det ju, men eftersom jag vet att det inte kommer bli precis mindre att göra oroar jag mig för att det kommer att fortsätta...

Jag som alltid varit så bra på att koppla av innan. Har kunnat koppla bort det mesta och nästan aldrig haft något problem med att sova.

Ny dag och det är väl bara att köra... Sista dagen på praktiken, planeringsdag hela dagen som avslutas med personalfest. Ska bli trevligt!

Önskar er fina en fin fredag!

2 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Det låter inget vidare att du inte kan somna.
Det är så svårt att få bort alla tankar när dom väl kommer farande. Sen ligger man bara och mal på allt mellan himmel och jord. Oviktigt eller inte det spelar inte så stor roll.
Om du lyssnar på lite musik när du ska försöka somna? Har du provat det?
Micke brukar göra det för att släppa alla tankar. Eller så kanske det är för att slippa mitt gnat. Hehe! Han skyller kanske på tankarna. Hm, vilken fuling ;)

Igår var vi på stan. Luncha och kika i affärer.
Jag och mamma åt en jätte mysig lunch, tills Svante fick ont i magen och började gall skrika. Mindre mysigt! Jag började tok svettas och blev en aning stressad.
Dessa svettningar. Puh!
Jag hittade ingenting till mig själv förutom en almanacka för 2012, men hittade däremot mer till lillen. Blev en hel påse handlad. Allt från beiga chinos till ett par strumpor. Fyndade chinosen för en 50-lapp.
Jag var in på Nilsons och provade ett par stövlar. Blev så sugen på ett par när jag såg dina nya fina. Men jag köpte de aldrig.
Konstigt nog, annars är jag en jävel på onödiga impuls köp :)

Vad gör du idag?
Jag har tänkt försöka städa lite när lilleman sover senare idag.Dammråttorna som möter en börjar bli större än Nenya. Skrämmande!
Sen blir det en promenad med hund och unge.

Ha en fin fredag! Hoppas du inte är allt för trött idag! Stor kram!

Unknown sa...

Men gumman det lät inte alls bra, jobbigt när man inte får sova fast man är så trött så man nästan spyr. Hoppas att tankarna reder upp sig och att det hittar ett lugn igen, förstår att det måste va mycket som går runt i huvudet nu när det är en stor förändring som kommer ske, jobb istället för skola och allt va det innebär.

Skönt me lite helg nu, ska ni hitta på något kul?

Stor kram till dig!!