tisdag 13 januari 2009

Tulpandax


Nu börjar tulpan perioden :) Det är så himla fint. Så roligt att ha fina vaser som passar också, denna är från Iitala :) Visst är tulpaner fina?!

Det har gått jättebra idag :) Så skönt! Vi har lite att utveckla på vårt arbete nu, men inte så farligt mycket! Opponeringen gick bra den också :) Känns skönt att ha det här avklarat nu. Det är som sagt bara utvecklingen av arbetet som ska göras nu... sen är det här kursen klar! Hej 15 högskole poäng till, yey!

I eftermiddag ska jag träffa Karin och Anna-Karin. Först ska jag o Karin en sväng till Ekängen o hälsa på Anna-Karin. Sen när hon slutar tar vi med henne på fika ;) Det är så roligt att vi fick ihop det så vi kan ses alla tre!

Ikväll börjar Andra Avenyn, för er som följer det ;) Jag o Rikard gör det! Fast blev lite putt idag... de släpper ju programmen på webtv redan nu på förmiddagen även fast det inte visas på tv förens kl 20. Tror ni inte att Rikard sitter o kikar på halva programmet på sin lunch??!! Nu tycker han att han kan berätta för mig vad som har hänt och sedan så kan vi se sista halvan ikväll... Icke! Jag ska minsann se hela från början. Haha, vilka problem jag har ;)

Hoppas ni har det bra!
Kramkram

1 kommentar:

Ludmilla sa...

Jag har också ett fång tulpaner på mitt bord! Det känns vårlikt!