fredag 16 januari 2009

Fredagsshopping



Iiih, idag har jag shoppat! Blev sååå glad när jag sprang på klänningen, som jag suktat efter hela veckan, i rätt storlek :) Har bara kikat på MQ tidigare, men sen hängde den plötsligt bara där framför mig på LaRami. Halva priset där också! Kan inte bli bättre :) Så nu efterlyser jag feeeest så jag kan inviga den ;) Köpte även passade snö-örhängen till, halva priset på dom också.

Äntligen hittade jag mina gympa skor. Visst är dom snygga?! Bums känns det ännu roligare att träna :) Wiie! Även dom var på rean, nästan halva priset :) Jag har tjänat maaassor med pengar idag?! Eller?! :) haha. Nöjd och glad är jag i alla fall!

Nu ska jag slita min käre pojkvän från datorn och börja laga mat. Italienska färsbiffar med pressad potatis blir det idag, mumma!
Vad hittar ni på ikväll?! :)
Kramkram

6 kommentarer:

- sa...

ah. ska du ha jympadojjorna till klänningen eller ;)

Anonym sa...

Bra shopping :-) Då får vi nästan boka in en utekväll så att du får användning av klänningen ;-) Träning är ju inte riktigt min grey så skorna får du ha användning för själv :-)
Let´s dance blir det här ikväll.. med grönsaker och dipp.. mumms!
Blev eran mat god??
Mail på FC
KRAM

Anonym sa...

Åh, vilken jättefin klänning! Du får väl bjuda in till fest själv annars ;) Jag behöver anledningar att få använda det senaste tillskottet i min (ganska magra) klänningssamling, haha.

Ska vi ta en fika i veckan? Vilken dag passar dig bäst? Jag kan alla eftermiddagar/kvällar utom onsdag. Kram kram!

Anonym sa...

hejhej.. åh vilken fin klänning, Har precis lika dan ;)
Fika på tisdag efter skolan?? Kram kram

Emilias sa...

Ellen! Fika på tisdag funkar jättebra :) Kramkram

Anonym sa...

Himla söta örhängen!