tisdag 6 juli 2010

Min favoritbok

Jag läser om min favoritbok just nu (för kanske fjärde gången). Den har verkligen allt, vänskap, kärlek, glädje, vemod, sorg o lite spänning, en riktig nagelbitare!!
Rekommenderas hett :)

Jag läser om nästan alla böcker jag har :) man glömmer ju detaljerna i dom efter ett tag så då kan man ju läsa dom igen, perfa!!

Brukar du läsa om dina böcker?

4 kommentarer:

Familjen Lindström sa...

Jag läser om de som e riktigt riktigt bra, men det måste gå ett par år i mellan så jag glömt bort handlingen. Samma med filmer, kan se om och om och om igen :)

Har ingen bra sommarbok i år. Köpte mina för ett tag sedan, tänkte va ute i god tid, men kontentan blev ju att i kombination m sen semester är de redan utlästa ;) men ksk köpet den du har på förslag :)

Kram igen!

Marica sa...

Miss you <3
Vi får ses nästa vecka vännen!
KRAM

Fröken Ellinor sa...

Ja, de som är riktigt bra brukar jag faktiskt ta och läsa om. Tack för tipset, har inte läst just denna. Men såg att Bokia hade rea denna veckan så jag hade tänkt att köpa lite nya böcker.

Kul med lite nytt och sådant som man hör andra tycker om.

Sara sa...

Oh, den där boken har jag också, men kan inte säga att jag kommer ihåg något av den. Det var lääängesen jag läste den, men den ska nog få följa med till Thailand nu. Tack för tipset! Läser sällan om böcker, brukar för det mesta ha nån ny att börja på.

Det blir nog inte Bangkok för oss den här resan, om vi inte känner att vi har massa pengar över och är rastlösa på slutet, men det tror jag inte. En annan resa kanske, är inte så sugna på det nu. Har hört så delade meningar om Bangkok också, men det beror ju lite på vad man är ute efter :)
KRAM!