onsdag 28 juli 2010

Kryssa lite granna

Nu är det bokat o klart!!
Den 23 augusti åker vi tillsammans med Jenny o Erik till Kiel :) Ska bli såå roligt!
Har aldrig gjort en sådan kryssning någongång så blir spännande.

Stensomnade i soffan efter jobbet o sov nästan en timme, mådde sådär när jag vaknade med piggnade till lite efter en promenad.
Nu väntar sängen på mig... något litet konstigt är det i kroppen, brukar inte vara så här trött annars...
Är ledig imorgon och jobbar inte förens fredag kväll igen, känns som det är behövligt med lite ledigt!

5 kommentarer:

Marie [Mamma till William och G R A V I D] sa...

Om det blir en pojke lutar det nog åt Linus, tjej namn är vi inte direkt överens om :P Hahha

Fröken Ellinor sa...

Vad kul att åka båt! Aldrig fel att köpa lite tax-freegodis och komma utomlands. Skönt att du får lite ledigt nu i alla fall, njut trots att regnet ska vara kasst till tusen.

Tack rara för komplimangen DU. Men som sagt, du var ursnygg i det långa. På tal om stövlarna så såg jag en tjej med en sådan lång klänning och boots a la ridsövlar, fungerar liksom inte i min värld.

Vet inte hur jag ska göra än, men jag ska följa Carinas råd och köpa en kokbok så man får lite struktur och slipper panikgoogla recept. Ska tydligen vara bra mot ledvärk också så man kanske får det som en bonus.

Kramar

Fröken Ellinor sa...

Jag vet angående det där med frukten! :( Det är det största bekymret tycker jag faktiskt. Älskar frukt och lever på nektariner, persikor och vattenmelon just nu...Men tur att sommaren snart är över, för då blir det ju lite svårare att lockas med all färsk frukt.

Hahahah ja, men det är verkligen så att barnmorskebesöken enbart vänder sig till kvinnorna. Vi har en bra barnmorska i Jönköping men här på Gotland har de verkligen varit prat över huvudet och bara fokus på kvinnan och den som bär barnet. Lustigt det där då man faktiskt är två för det mesta att få barn...

En arbetskollega till mig, hennes dotter är lesbisk och hon och hennes partner ska ha barn och hon hade samma uppelvelse trots kön, att den som bär på barnet är det viktigaste, den andre är bara ett bihang. :)

Förstår att det är skönt att vara ledig, vi ska ge oss ut i dimman här idag, ska försöka tvinga med J till EM möbler, få se hur det kommer att gå... :)

Kramar

Fröken Ellinor sa...

ja, det är sjukt.

Vi ska köpa en hel del nytt, bland annat köksbord, hyllor, TV-bänk etc och vi har sett lite på EM men jag vet inte om det är beställning på köksbordet så det måste kollas upp. :)

Den 1 september flyttar vi och det är snart! Men vi har packat färdigt hela lägenheten faktiskt så det är inte mycket som behövs göras nu när vi kommer hem.

Kram

Fröken Ellinor sa...

Det kändes som det var dags för lite nytt nu, vi har ju bott ihop sedan sent 04 och det man behöver förnya sig lite. Har sålt en del på Blocket, väldigt smidigt.

Det beror på när jag får snittet men det ska vi undvika så gott det går! Lite väl mycket annars, men han som har lägenheten nu är faktiskt gynekolog på förlossningen så han förstår :-)

Kram