Paprikorna blev supergoda så jag tänkte dela med mig av receptet.
Parmesangratinerade paprikor:
1 dl creme fraiche
50 gr riven färsk parmesan (jag snålade och köpte på påse)
1 vitlöksklyfta
1 tsk fransk senap
1 krm salt
paprikor
Blanda creme fraiche med parmesan, vitlök, senap och salt. Dela paprikorna och klicka ut parmesanblandningen. Gratinera i ugnen i 15-20 minuter tills paprikorna är mjuka.
MUMS!
Perfekt istället för potatis!!
(ja, jag åt tre små potatisbitar också, kunde inte låta bli)
5 kommentarer:
Vi åt ofta fyllda paprikor med köttfärs när jag var liten :) Oxå gott! Detta får jag prova nån dag!
Natti o kram <3
Det ser riktigt gott ut, tror jag ska prova! :)
Åh, det ser grymt gott ut! Dock är jag den enda i familjen som gillar paprika i ugn :(
Kramkram
Det blev inte det, orkade helt enkelt inte ge mig in på Bokia. Fattar inte varför det var SÅ mkt folk i affärerna idag, fint väder och allt men får ta det imorgon istället.
Kram
Gud så gott! Jag önskar att jag tålde paprika, det är så himla gott med fyllda paprikor... ja... jag älskar paprika i allt typ ;)
Haha :)
Kramis Carro
Skicka en kommentar