lördag 14 augusti 2010

Same same but different

Haha, på kräftpaketet står det att kräftorna ska tina upp långsamt i kyl i 2-3 dagar innan de ska serveras...
De måste väl mena 2-3 timmar!? ;)

3 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Jo i kylen tar det nog i alla fall 2 dagar. Man kan ju snabb tina i badkaret med kallt vatten eller framme i rumstemperatur, då brukar det ta några timmar. Men ju långsammare dom får tina desto godare brukar dom vara, om du inte ska koka om lagen, för då kan du lägga i dom i kall ny lag halvtinade då blir det oftast ännu godare.

Marica sa...

He He hoppas att de andra brudarna har läst på sina paket liiiiite tidigare än dej min söta vän ;) Kram på dej!

Fröken Ellinor sa...

Hihihi hoppas att kräftorna tinades upp, de brukar faktiskt gå att tina även på kort tid om man lägger dem i iskallt vatten och varvar med ljummet. En del säger att det ta bort smaken men tja, jag tror knappast det.

Kram