söndag 30 januari 2011

Doppresenter


Jag har beställt två doptavlor hos Helen i bloggen Hur nr 9, tycker dom blev jättefina!
En till lilla sysslingen Eddie som döps idag och en till hans storasyster Ella.

Träffar inte mammas släkt så ofta eftersom jag bor så långt ifrån dom så det är roligt att kunna vara med vid tillfällen då hela släkten samlas.

6 kommentarer:

Familjen Lindström sa...

Åh vilka fina doptavlor :D antar att de blev riktigt glada?! Hur har det gått med &-tecknet? Men det ksk du inte vill skriva om här? ;)

Vi var typ friska i morse, tills Axel klagade över huvudvärk ock örat mätte 38.6 :( så nu har vi faktiskt satt in Flagyl på honom. Hoppas det ska hjälpa honom stå emot! K skulle eg till Växjö m jobbet men nu verkar d som han kan åka tis kväll så jag kan jobba imorgon... har inte varit på jobbet sen förra torsdagen :S Såhär många vab-dagar som jag redan tagit i år har jag typ inte tagit på barnen tillsammans under de tio år vi haft barn, måste vara ett väldigt elakt virus i år :(

Ha det så bra vännen så hörs vi!
Kram

Petra sa...

Jättefina tavlor.

Marica sa...

Jättefina! Vad kosta de??
KRAM!!! <3 <3 <3

Therese sa...

Ja helen är duktig, båda mina barn har doptavlor på sina rum som hon gjort! Här avrundar vi helgen med soffmys i väntan på solsidan. Kram

Emilias sa...

Malin: Nej men era stackare... kan det inte få vara bra med jsuka för er nu...?? Hoppas Flagylen hjälper nu och att Axel kryar på sig fort!! Skönt att ni vuxna är friska i alla fall :)

Vi velat fortfarande om &-tecknet... Försöker få med oss ett annat par i presenten så det inte blir så dyrt ;) hihi! Vi får lite... har du några andra förslag på bra förlovningspresenter??

Kramkram

Jannie sa...

Godmorgon!
De måste ju ha blivit så glada för de tavlorna.De är verkligen så fina!
Älskar den vi har!
Tack snälla,helgen har vart kanon.Går lite väl fort i vanlig ordning bara...KRAMAR