söndag 27 mars 2011

Matkasse


Ganska prick klockan 12 plingade på dörren, en farbror stod utanför med två påsar till oss. Vi ska prova Ammis matkasse nästa vecka, ska bli jättespännande!


Massa härliga råvaror som ska tillagas och mumsas i veckan, jätteroligt! Kul när vi kan laga maten tillsammans varje kväll med, något som vi inte alltid varit så bra på innan. Imorgon är det Skomakarlåda med rotfruktskross, lök och bacon. 

Har ni några erfarenheter från matkassar?!
Finns ju hur många företag som helst nu som erbjuder det...

7 kommentarer:

Sara sa...

Vad kul att testa matkasse! Har tänkt prova nån gång, det får väl bli sen när man är föräldraledig och har tid att laga mat (om man nu har det :p)
Hoppas du utvärderar i veckan :D
Kram!

Villa Carl Larsson sa...

Har aldrig provat men det verkar toppen. Är ibland så less på att åka och handla så det vore skönt att slippa emellanåt, men än så länge gör vi det trots allt.

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Åh va roligt, hoppas ni ska bli nöjda:) Berätta gärna....

Jag har en vän som har Linas matkasse och är jättenöjd med den till sin familj:)

Ha en fin söndag
Kram Susanne

Familjen Lindström sa...

Nej, aldrig provat någon matkasse... de flesta av mina vänner här uppe har det dock. Själv tycker jag det är ganska kul att handla, sen är jag nog för feg för att våga prova på nya recept som jag aldrig gjort förut eller ätit förut... jag vet, töntigt för vi äter ju verkligen allt i vår familj. Allt i från lever och palt till köttfärsås och spagetti... men ändå...

Däremot brukar jag och några vänner köra på matlistor på söndagarna. Vi skriver hela veckans matsedel och så åker vi och handlar och så lagar vi samma mat under veckan. Allt för att underlätta för varandra att komma på vad vi ska äta.

Lägg gärna ut recept och bildresultat under vecka!

Kram och ha en bra söndagkväll!

MIN LYCKA ♥ sa...

Åhh så kul, du måste skriva hur det var!!! Jag har funderat många ggr över det, men blivit snål och tycker jag kan handla som vanligt, men det tar en himla tid och helt idélös är man också!

Therese sa...

Så spännande! Du får recensera å berätta vad du/ni tycker! Och kanske dela med dig a favorit receptet! ;-) KRAM

Just Another Crazy Blonde sa...

Vill också testa! Men jag tål ju typ bara hälften av alla recept, så jag vågar inte beställa med risk för att behöva slänga hälften =(
Kramar