torsdag 21 april 2011

Swartsward the easy one

Några av er ville ha receptet på tårtan :) 
Blandade hasselnötskräm med smält mörkchoklad som jag bredde över en marrängbotten (färdigköpt). Lät det stå i kylen någon timme men tog fram den ca en halvtimme innan servering. Ett lager med grädde ovanpå krämen, sen en marrängbotten till. Toppa med grädde och garnera med nobless och riven mörk choklad.
KLART!

Ganska sött men väldigt gott, och framför allt, lätt som en plätt!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Den va jättegod!! och tack för allt annat gott.
Ha en skön lånfredag så syns vi imorgon!
Kraam

Just another crazy blonde sa...

Jag älskar Schwarzwaldtårta! Och min pappa med :) Mums!!
Glad påsk!
Kramar

Malin sa...

Åh, det lät ju hur lätt som helst och hur gott som helst ;) ska testa till Valborg! Kram