onsdag 31 oktober 2012

i köksfönstret



 GODKVÄLL!
I vårt kök finns många tukosa detaljer. Jag bara älskar den färgen. I olika nyanser och material. Så här ser det ut i vårt köksfönster just nu.



Mina ljuslyktor från Iittala gillar jag. De är klassiska och väldigt snygga om ni frågar mig. Glasflaskan är loppad! Åh, längtar lite till loppissäsongen drar igång igen :)

Dålig bloggerska här. Har haft mysiga dagar med min bror och hans tjej! Var lite ledsamt när de åkte hem med tåget imorse...

Hoppas ni mår bra!
KRAM

8 kommentarer:

Vikeskärs hem och ting sa...

Snyggt!
Mysigt med familjebesök :)
Kram

Anonym sa...

Hehe du är inte sämre bloggerska än mig i alla fall. Om det nu skulle vara någon tröst hehe. Så fint i ditt fönster. Jag tycker det är rätt mysigt nu när man kan tänka lamporna och ljusen på kvällarna. Denna tiden inför jul är allt bra mysig tycker jag.

Massa kramar Josefin

Sofi sa...

Hej vännen!

Du är ingen dålig bloggerska utan en mycket fin och omtänksam syster:) Förstår att det var lite ledsamt när de åkte. Bor de långt bort?

Ja Smultrongården har nog mycket fint nu:) Hade ju varit kul att bjuda hem er i December (med tillhörande Smultrongårdstripp) men det händer ju så mycket då så jag vet inte om vi får till det:)

Ha det gott fina du!

Kram på dig

Sara sa...

Åh vad fint ni har det! Gillar verkligen din smak och är själv himla svag för turkost i inredningen :)

Kram på dig!

Unknown sa...

Hej tjejen!
Ja de va allt bra gott och få lite värme, nu är se annat än när ni va där i söndags i kylan :)!
Ljuslyktorna är en favorit hos mig med, snyggt med turkost mot de svart i Er fondvägg!
Tyvärr är vi inte lediga onsdagar i vanliga fall, dagis va stängt idag, men snart så så är vi lediga ;), då,ses vi gärna :)!
Stora kramen

FruNeroLindström sa...

Turkost gör en verkligen glad.
Underbar färg, och så fint ni har det i fönstret.
Förstår att det måste vara sorgligt, min syster bor endast 1,5 mil bort efter flytten. Men innan var det bara 500m och kan ibland sakna den närheten då man bara kunde springa över och ge henne en kram.

Du mailar mig tabellen med tider och armhävningar på malin_n_lindstrom@hotmail.se innan den 4:e så presenterar jag vinnaren den 7:e.
Jag gjorde armhävningarna igår, med bullfika som uppladning ;) Blev 4 fler än sist, önskar jag lyckats med fler men kom verkligen inte upp på den sista.

Hoppas du får en härlig start på November, Kram Malin

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Här har det inte varit så bra. Svante fick feber i söndagskväll och sen dess har den hängt i.
Pratade med 1177 igår och de sa att barn kan ha enbart feber upp till 4 dygn. Så idag hoppas jag att den håller sig borta. Han har varit feberfri i natt och nu på morgonen. Håll tummarna!

Moa kommer ju ikväll! Det är väl typiskt att någon ska va sjuk när man ska ses.

Den här veckan har inte varit den bästa. Ledsen kille, värk i ens mammas hjärta när en barn är sjuk och otröstlig. Och allmänt låg.
Men nu ser vi fram emot en mysig helg med Moa och hennes J.

Vad har ni hittat på nu när brorsan varit på besök?

Vad ska du göra i helgen?

Kram, kram, kram!

Therese sa...

Fint! Jag har också ittalas lyktor i några oliak färger, snyggt att ställa fram tillsammans med skålarna som också får ljus i sig... Önskar dig en fin dag <3 KRAM