söndag 1 november 2009

Emilia,Maria o Charlotte kväll

Rikard var på hockey i Göteborg igår och då passade jag o min Maria på att ha en Emilia o Maria kväll Maria och Emilia kvällen utökades till Emilia, Maria och Charlotte kväll :) Vi åt räkor och rostat bröd, drack vin o hade jättetrevligt!!

Eftersom Charlotte redan hade sett filmen vi köpt biljetter till så var jag o Maria på bion själva. Bröllopsfotografen såg vi, helt okej film men ingen man nödvändigtvis måste se på bio... Början var bättre än slutet :) Men filmen var klart se värd!

7 kommentarer:

Fröken Ellinor sa...

Hej, hoppas att helgen varit bra. Jaha, var filmen sådär. Vi tänkte gå på den i veckan men då kanske man likväl kan vänta tills den kommer på DVD ;-)

Kram

Maria - Villa Krutbruket sa...

Jasså den var inte toppen bra filmen? Bra att veta då kan man lugna sig tills den kommer ut på dvd..

Jo tack min helg har varit lugn och skön. Har hyrt film, var och träffa en kompis som var i Örebro och böt tåg (passa på att ses en snabbis) sen har jag läst å läst å läst!! Håller på med Twilight böckerna.. Ska börja på den tredje nu!

Hur har du haft det då?
Händer i veckan?
Kjaaaam!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Brukar vara så att man är för trött för att fortsätta kvällen :) Tror du att det är åldern? För några år sen hade man inga problem att sitta på krogen halva nätterna, nu gäspar man redan kl 21:00 :)

Denna vecka sker inte så mkt, karln min ska på handbolls match ikväll (blev inga biljetter över till mig *ledsen*). Har inga planer direkt förutom att vi ska till IKEA i veckan och köpa 2 fotöljer och på lördag ska vi på dop..
Annars blir det det vanliga, städa och gå promenader med vovven!
Blogga lite hade jag väl tänkt också :)

Har ni börjat planera inför jul nånting? Vart ska ni fira någonstans?

Kram!

Sandra sa...

Det vore jättetrevligt! Men har verkligen jättedåligt med pengar just nu, men så fort jag får har pengar så tycker jag verkligen att vi ska ta oss en fika :D

Pusspuss

naliie sa...

vill du vara jätte söt och rösta på mig till veckans blogg? :D skulle vara jätte snällt!
http://jennsiii.blogg.se/

Maria - Villa Krutbruket sa...

Heej!

Snart får man gå hem :D
Hem och byta om och ut på promenad i kylan..

Trist att känna så inför julen, men tyvärr blir det ju så för många.
Vi har inte så stora problem när det gäller vart vi ska vara. Hemma hos oss, mor eller far eller min moster.. Har ej bestämt ännu vart det blir i år, vore ju mysigt att vara hemma hos oss..
Ang julpyntet så är det lite funderingar och ideér som far runt i huvudet på mig :D

Ha en mysig kväll, hörs kanske imorgon! Kraaam..

Sandra sa...

Ja men det gör jag självklart :D Ska se hur kommande månads"lön" ser ut, men ska nog få ihop det, har säkert vägarna förbi Skövde nån gång :D

Åh tack :)
Vi har vart ihop i snart 5.5 år :D


pusspusss