onsdag 18 november 2009

Man kan ju undra varför...

Ibland blir jag förvånad över hur vårdsystemet i Sverige fungerar... Blev uppringd från vårdcentralen idag om en tid hos en kvinna där, tre månaders väntetid berättade hon för mig, tre månader är vääldigt länge...
...MEN...
....om jag ringde till ungdomsmottagningen istället kunde jag få en tid snabbare. Klart jag gjorde det.... Inga tre månader där inte, inte tre veckor heller... jag fick en tid nästa vecka redan. Ungdomsmottagningen är dessutom gratis vilket vårdcentralen inte är.

Varför är det så olika?!?
Är i alla fall tacksam för att de är uppriktiga på vårdcentralen och erbjuder hjälp från annat ställe...

8 kommentarer:

Nathalie sa...

Aa dom är helt sega. Man får vara på dom som tusan :)

Familjen Lindström sa...

Var glad över att du fortfarande är välkommen hos ungdomsmottagningen, det stadiet är passerat för länge sedan för mig ;-)

Håller på att renovera min blogg, hör av mig när jag är på banan igen :-)

/Sthlm-Malin

Sandra sa...

Fy, det är så dåligt med sånna långa väntetider. Hemskt och oroväckande att det ska behöva vara så. Tur du fick tid på ungdomsmottagingen ist :)

Var och pratade med dem på Make up store, och man kunde göra det där :) Man skulle bli sminkad. Men självklart kunde jag inte hålla mig utan jag köpte redan nu saker ist ^^ Så får bli sminknings"kurs" en annan gång hehe :)

Haha :D Bara att hoppa ner i väskan ;)
Nix, det är hela min familj. "min andra familj" också eller hur man ska säga hehe. Mamma, pappa, båda systrana, systerbarn och syrrans kille :)

Pusspuss

Sandra sa...

Haha :D Hade inget där ifrån egentligen heller, har inga riktiga sminkprodukter såsom ögonskugga osv. Utan nu köpte jag "Lip Care Mix " och "Cover all mix", som är till läpparna och den andra är concealer. Innan hade jag bara en rouge som även är läppstift från MUS... tror jag :P Bara vart och provat på händerna osv. och läst så himla bra om dem :) Ögonskuggorna verkar vara väldigt bra, så ska köpa det och en primer :) Men självklart var både den färgen jag ville ha på min ögonskugga och primern slut :(
Men ska uppdatera på min blogg när jag prövat produkterna jag köpte idag ;)


Haha eller hur :D Små miniskidor ^^

Pusspusss

Anonym sa...

Det finns en massa fina hotell i Ao Nang! Du kan väl kika runt lite och se om du hittar något som du tycker verkar bra? Beroende på hur nära stranden du vill bo m.m.?

Kramis! :)

Maria - Villa Krutbruket sa...

Tre månader? Herregud man hinner ju bli frisk och insjukna 7 ggr på så lång tid :) Hur tror dom att man ska kunna vänta så länge..

Allt bra med mig, sitter här på jobbet. Lite trött bara (som vanligt)!! Funderar på julen, lite ideér och annat som far runt i huvudet på mig..

Mår du bättre idag?
Ska du göra idag då?
KRAM!

ida sa...

SV: ja, visst blir man. :) allt bra med dig? KRAM!!!

Marica sa...

Bra att hjälp finns att tillgå på andra ställen! KRAM