lördag 28 november 2009

Första adventshelg

I helgen ska vi fira Rikards mamma som fyller år tillsammans med Rikards syster med familj på Lundsbrunns Kurort. Det blir julbord, spa och hotellfrukost och såklart väldigt trevligt sällskap :)
Ska bli skönt att komma bort lite o bara ha det lugnt och skönt och ladda batterierna, känns som det behövs! Så nu är det dags o väcka älsklingen o börja packa lite.

Igår var vi och såg sista delen i Stieg Larssons trilogi
Luftslottet som sprängdes.
Tyckte den var bra men den andra filmen var snäppet bättre. Men man fick en härlig triumf känsla av denna filmen, se den så förstår ni varför! ;)
Klart sevärd!

Ha en trevlig första adventshelg nu!!

5 kommentarer:

Amanda sa...

Har du läst böckerna? isåfall var andra filmen en besvikelse, men jag hoppas på att den tredje lever upp mer till förväntningarna.

Kram

Anonym sa...

Men du har väl läst böckerna?! De är ju super! Vet inte om någon film kan komma upp i böckernas stil. Men det är ett jättebra försök!

Tycker att Dan Browns "Änglar och demoner" var nästan lika bra som boken... men annars är det inte så ofta :)

Hoppas att ni får en mysig lördag - jag ska se filmen ikväll :)

Kram Carro

Fröken Ellinor sa...

Hej, hoppas att ni har det fantastiskt skönt på Lundsbrunn, trots att vi är i Lidköping minst en gång i månaden så har jag aldrig varit där, dock åkt förbi...

Kram kram

Emilias sa...

Amanda: ja jag har läst böckerna.. visst var dom bättre såklart men jag gillade ändå den andra filmen bäst av alla tre! Kram

nathalie sa...

Va mysigt =) Måste se den filmen nu jag med.