lördag 24 november 2012

en månad kvar

Kom ju på att det bara är en månad kvar. Till julafton. Jag har funderar klart nu. Imorgon åker adventsstakarna fram. De ska få sprida lite ljus i det här mörkret redan nu. Det behövs!

Nu väntar kalas!

KRAM

4 kommentarer:

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Låter som en god idé! Jag gick genom Haga idag bland karamellstånd, fårskinnstofflor och julmusik. Julkänslan kom plötsligt över mig, så stakarna och några fler ljuslyktor kanske åker fram redan i eftermiddag! Ska bara konferera med sambon som är iväg. :)

Hoppas du har det bra på kalas!

Kram Johanna

Vikeskärs hem och ting sa...

Klart du ska ta fram stakarna :) Skit i alla andra. Jag tog ju fram mitt i torsdag och jag kunde se allt att grannarna kollade, men so what tänkte jag hihi.
Kram

s p i n d e l t j e j e n (och livet som nybliven mamma) sa...

Det är många som kommer på det idag :) Jag tänkte på det igår kväll och la in ett inlägg om det i bloggen :) Bara en månad - det går så fort! Och snart åker ni!! :)

Vi ska nog boka biljetter på måndag :)
kramis

FruNeroLindström sa...

Ja, tänk vad tiden går. Tänkte jag skulle börja få upp ljusstakarna i veckan.
Till hjärtat gjorde jag en liten mall av ståltråd, sen satte jag bara riset ganska tunt, en sida i taget så de hamnade åt samma håll, svårt att förklara.

Helgen har försvunnit i ett nafs.
Igår blev det ju marktjänst när J och hans pappa murade hela dagen. Men de hann klart med hela väggen, så idag har vi städat upp allt som blir, murdamm överallt. En paus för lite spårning med Dix i skogen och sen filmmys. och så lär nog kvällen fortsätta, mys, mys, mys.
Själv då?
Trevligt kalas?

Ha en fortsatt mysig Söndag, Kram Malin