onsdag 21 november 2012

små stjärnor i mitt fönster

Jag sprang på de här små söta stjärnorna i papper på Lagerhouse förra veckan. Så fina i all sin enkelhet. Jag band ihop dom med ett vitt snöre och hände dom i gardinenstången. Det blev ju jättefint, sa till och med sambon ;) Kanske får gå och köpa några fler. För stjärnor kan man ju inte få för mycket av.

Jag funderar och funderar. Ska adventsstakarna få åka upp i helgen eller inte...? Det lutar åt att det blir så. Grannarna får faktiskt säga vad de vill, hihi! 

Ha en fin dag kära ni! Är så glad att ni tittar in här hos mig :)
KRAM

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det som gör att man längtar så mycket i år? :) Fast du ska ju inte vara hemma över julen så du är berättigad att börja lite tidigare. S får bryt på mig om jag börjar för tidigt, och man måste ju hålla lite på traditionerna. Så nästa helg får det bli.

Kram till dig / Josefin

Charlotte sa...

Mina kommer nog åka upp ihelgen :) En vecka innan är lagom tycker jag ;) Å det är ju såå myyys :)

Kram

Anonym sa...

Och du, jag blev sugen på sånna fina stjärnor jag med :)
/Josefin

Kia sa...

Fundera på det också. : ) Få se om jag hinner bara. Det är en aktiv helg med uppvisning och handbollsmatch m.m.

Ha en toppen dag!
kram kia

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Ja, det där var riktigt fint! :) Anna

FruNeroLindström sa...

Nä, jag är inte lärare, men innan jag gick hem så jobbade jag på en gymnasiesärskola som elevassistent.
Och vi samarbetade väldigt nära pedagogerna och var helt delaktiga i all planering och undervisning. Fast om ni nån gång blev oense så påstod edagogerna att de var de som bestämde ;) skämt o sido.

Nja, alltså det är konstigt i kroppen.
Kaffet botade både huvudvärken och halsen på morgonen. Nu har vi varit ute med Dix i friska luften, så känner mig typ helt som vanligt. Så funderar faktiskt på om jag skulle ta en lugnare joggingtur ikväll istället för gympan.

De är så söta de där skärnorna. Måste till Växjö nån dag och försöka få tag i några.
Hann putsa ett fönster innan och sy om en gardin (sen tyckte Stella jag var skit tråkig), övervägde att hämta adventsstjärnan med, men vågade faktiskt inte riktigt än;)

Hoppas du får en mysig Onsdag. Kram Malin

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Allt bra här förrutom att S fortfarande är snorig och dan.

Jag är inne i en verkligen blogg svacka. Tråkigt!

Hur mår du? Tänk, snart åker ni till värmen.

Stor kram

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Ja, kör! För två år sedan var vi inte hemma från mitten av december så vi julpyntade med allt (inklusive minigran) i mitten av november. Vi var definitivt först på gatan. I år är jag inte lika ivrig så väntar nog till första advent. Men är du sugen tycker jag utan tvekan att du ska pynta!

Tack för att du har tittat in hos mig fast jag har varit "borta"! Ja, jag börjar tycka det är kul att fota igen. Synd bara att det är så sablarns mörkt när jag är hemma efter jobbet. Får passa på i helgen. :)

Allt är bra med mig. Jag bestämde mig för att inte vara kvar på mitt jobb för några veckor sedan, har funderat så länge så när jag väl hade bestämt mig och meddelat chefen var det en otrolig lättnad. Då insåg jag hur energikrävande allt det där velandet hade varit så nu är jag mycket piggare och gladare. Skönt att känna att energin kommer tillbaka. Hur är det med dig? Hur går det på din nystartade förskola?

Kramar Johanna

Therese sa...

Klart de ska åka fram så du hinner njuta!!! Här har vi vabb i dg å då passade vi på att ta fram alla stjärnor så nu lyser det såååå fint i alla fönster + en ljussligna med stjärnor kring fotografierna på en tavellist :-D KRAMIS