lördag 23 februari 2013

pulkaåkning med söta tjejer

Lördag. Träningsfri sådan. Det behövde kroppen.
Vi har haft en jättehärlig förmiddag i lekplatsen/pulkabacken med två söta tjejer. Sambons systerdöttrar.
Pulkaåkning, gungning och linbaneåkning... Full fart.


Så härligt att få en anledning att komma ut. Pulkaåkning var inte igår heller så det uppskattades inte bara av di små ;)

Lite varmchoklad och ballerina. Tjejerna var fiffiga och la sina kex på vanten, "annars kommer det snö på dom" sa lilltjejen förnöjt.

När vi kom in fick jag bästa hjälpen med pannkakssmeten. Sen mumsades det pannkakor med sylt och grädde högt och lågt. "Riktiga" pannkakor den här gången. Gott! 

Och min lördag kommer bestå av fler härliga barn. En promenad med söta lilla Aksel blir det snart, medan hans fina mamma hade lite att greja med.

Hoppas ni har en fin lördag!
KRAM

5 kommentarer:

Linda sa...

När det gäller mitt pass här hemma så körde jag biceps, triceps med hjälp av stol, benböj, breda benböj, skridskosteg, omvända Crunch, sittandes med benen i luften och för hantel från sida till sida (vet inte vad den magövningen kallas), plankan och ländryggslyft.

Jag har ju aldrig varit en träningsmänniska då jag har fått träningen "gratis" när jag var yngre i och med att jag höll på med hästar. Detta är faktiskt första gången i mitt liv som jag har tränat så här många pass i veckan under en så här lång tid så det känns kanon. Med cirkelpassen och ett (förhoppningsvis fullt fungerande)löpband så har jag hittat mitt sätt att träna. :)

Det var under den sista vändan idag som jag helt plötsligt kände att nu börjar jag gråta. Jättemärkligt men samtidigt så jädra skönt att jag fortsatte.

Ha en bra kväll.
Kram Linda

Maria - Villa Krutbruket sa...

God kväll!!

Vilken mysig dag ni verkar ha haft. De är ju för söta tjejerna :) Kan tänka mig att de tycker om att vara med morbror och dig.

Igår åt vi tacogratäng och ikväll blev det en köttbit med hasselbach.

På kalaset tänkte jag bjuda på kallskuret, Sofis potatissallad och bröd och ost. Tror du det blir bra?

Idag har jag och Svante varit på stan med mina föräldrar. Jag var med och valde present ;) och så tog vi en fika. Skönt att se lite folk efter att ha varit hemma över en vecka.
Imorgon ska jag luncha med Sofi. Så det blir stan i morgon med :)

Nu ska jag kika lite på Melodifestivalen. Kram kram

anettan sa...

Vad mysig det ser ut. Ha en skön kväll. Kram Anette

Villa Carl Larsson sa...

Vad härligt det ser ut. Lika härligt väder bjuds det på idag. Underbart!

Ha en riktigt fin dag. KRAM

Therese sa...

Så härligt!!!! :-D

Här lyser solen å vi är friska så vi njuter av en fin dag och har firat Boggen, å just pannkakor blir det till mdidag på hans begäran :-D

Ha en mysig kväll! KRAM <3