onsdag 6 februari 2013

träningsmål

Mina första fyra veckor (som blivit lite hackade pga lite sjukdomar) är snart över. 
Nästan alla mina mål är uppnådda!!! 
Första perioden så här har det varit lite svårt att sätta målen lagom högt, man vet ju inte riktigt vart man ligger i varje övning. Därför har en del mål varit aningen för låga. Det ska rättas till i det nya schemat jag måste börja fundera på nu. Till stor del känner jag ändå att schemat har varit väldigt utmanande.

Mål man sätter upp får dock inte vara omöjliga att uppnå. Då är de alldeles för höga. Att sätta "lagoma" och rimliga mål är inte det lättaste och något man behöver jobba fram.

Jag har ett stort mål kvar. Jag måste klara mina 3 chins. Nu gör jag två, med nöd och näppe. Men med en bra dag och mycket vilja SKA det gå att göra tre. Och mycket pepp från bästa sambon såklart.

Sen, när (om?!) alla mål är klarade blir det belöning. Dessa tights från MXDC har jag suktat efter läääänge. Klarar jag målen blir de mina. Då kommer det bli ännu lite roligare att träna :) 

Hoppas ni mår bra finingar!
KRAM

4 kommentarer:

Sofi sa...

Hej snygging!

Så bra du är som klarat målen! Härligt jobbat!

Här tränas det ju ingenting och det syns på vågen vill jag lova:)
Men börjar faktiskt bli sugen och kikar runt på lite olika alternativ men har inte bestämt mig för vad det blir än:)

Haha, jag har ingenting med Smultrongårdsrabatten att göra, men den kom ju väldigt lägligt;)

Ha det fint!

Kram på dig

Kia sa...

Bra med mål och klart man ska ha nån belöning när man nått dit!

Ha en toppen dag!
Kram Kia

FruNeroLindström sa...

Åh, härligt. Ja det där ned realistiska och lagom mål är skitsvårt.
Shit, sträck på dig, chins är inte att leka med. Tror inte ens jg klarar en halv. Men när bebisen kommit ska jag allt börja öva på det :)
Snygga tights, var köper du dem?
Ha en riktigt härlig torsdag. Kram Malin

Anonym sa...

Inte för att vara den som är den men det är är inga "chins" du gör på bilden. När man gör chins så använder man bröstmuskulaturen med handflatorna riktade mot sig. På bilden så använder du triceps och magmuskulaturen, vilket gör det mycket lättare att häva sig upp än när man gör det med bröstmuskulaturen, axlar och armar.