lördag 18 september 2010

Matigare kesoplättar

Provade något nytt idag. Har sett många recept på lite matigare kesoplättar och tänkt att jag skulle prova det. Så till lunch idag blev det kesoplättar med skinka, rödlök, dijonsenap och basilika.
Måste säga att det blev riktigt gott!
Lätt som en plätt med.

Blanda en lite burk keso, två ägg, två msk dinkelmjöl. Mixa med stavmixer till en jämn smet. Hacka lök och skinka o blanda ner i smeten tillsammans med basilikan, en tsk dijonsenap o lite salt. Klicka ut på bakplåtspapper och grädda ca 10 min i 200 grader.

Klart!

Har tänkt att äntligen ta tag i den där hemskans grammtiken idag.. kuljul på en lördag, men känner att jag måste börja lite åtminstonde!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter gott, bortsett från dijonsenapen. I mitt tycke kan man inte ha den i pannkaka! :) Men det kanske är en smaksensation? Får prova någon gång :)

Kram!
MM

Lantliga drömmar sa...

Det ska jag absolut prova ! Nilla

Tess sa...

Lät spännande, det måste jag nog allt prova någon gång :)
Kram