tisdag 14 september 2010

Tisdag idag

Mycket bättre sömn blev det i natt, var nog precis vad jag behövde!!

Har en föreläsning nu på förmiddagen o sen ska jag iväg o jobba på fritids. Har aldrig gjort det förut så det ska bli lite spännande :)

Har tänkt på en sak... vad sjutton finns Sjukvårdspartiet för?? Såklart att vård frågor av alla dess slag är jätteviktiga, men man kan ju inte tro att man ska kunna vinna ett val med bara sådana frågor? (okej, dom har kanske några till).
Nej, jag förstår inte alls faktiskt...

4 kommentarer:

Fröken Ellinor sa...

Har aldrig hört talas om det partiet tidigare, men i Ulricehamn har de pensionärspartiet, kan tänka mig att det är ungefär lika hett...

Kul med fritids, har ingen erfarenhet av det men kul att få testa på lite.

Kramar

Fröken Ellinor sa...

Då blir det ju perfekt, erfarenhet och stålar! :-)

Ja, det där med amning är en hel vetenskap och ska ärligt säga att jag led för det gjorde SÅ ont. Hu.

Hihih ja, lite har hon växt och det märks på maten. Jag har inte sovit en endaste blund i natt och har hamnat i något speedat läge. Men det är väl så ;-)

Måste googla Sjukvårdspartiet :-) Lät intressant, hahahhaha

Kramar

Lantliga drömmar sa...

Nej, det partiet låter lite speciellt. Ha en skön dag ! Nilla

Charlotte sa...

För att göra sin röst hörd för de som inte får bra sjukvård samt för att förbättra sjukvården överlag. Sjukvården är en stor fråga idag och jag tror inte att ett sådant parti är ute efter att "regera" Sverige men kanske komma in i Riksdagen och påverka sjukvårdsfrågor lite mer än vad andra partier gör. Vilket kan vara en god tanke kanske. Tyvärr är vården bristfällig på vissa ställen och det behövs mer vårdpersonal överallt, det kanske är sådant de vill ordna upp? Moderaterna vill exempelvis ge "bäst" sjukvård till de rika och ett sjukvårdsparti kanske månar mer om alla människor än just de med pengar. Nu är jag ju inte insatt i deras frågor men jag kan tänka mig att det är något sådant det handlar om :)

Om du tycker sjukvårdspartiet är konstigt så skulle du vart hemma här när jag fick brev från pensionärernas intresseparti ;)

Har du bokat biljetter btw??? :))

KRAM