söndag 4 december 2011

Söndag, andra advent

 Andra advent. Vi tände andra ljuset när vi åt frukost imorse, mysigt! Men var är snön?! Nu börjar jag verkligen sakna den... Det bara blåser och regnar hela tiden. Undrar om det ens blir någon snö i år? Man börjar ju tvivla!

Det blev minsann en loppissväng idag, tillsammans med min fina vän Maria. Vi var i Tidan som ligger en bit utanför Skövde. Det var huuuur stort som helst, helt galet. Dock var det förvånansvärt lite saker jag fastnade för, mest massa kraffs... Men tror det är värt att åka dit emellanåt, man vet ju aldrig. Jag fyndade lite i alla fall, ni ska få se! 

Söndagskvällen spenderas i soffan med en bra bok varvat med lite tv och en och annan tur till tvättstugan. Sambon är på hockey...

6 kommentarer:

Vikeskärs hem och ting sa...

Den där loppisen har jag med varit för några år sedan. Fanns inget då heller och dessutom tyckte jag det var läskigt då det är ett gammalt sjukhus hihi.
Kraam

Therese sa...

Spännande att se vad du trots allt fyndade, och så hoppas jag du har en mysig andra adventskväll <3 KRAM

Therese sa...

Bara att lämna din adress så fyller jag ett kuvert med snö å sänder söderöver *fniss* Näe skämt å sido, ni skulle visst få ert längre fram i veckan tror jag om väderprognoserna stämmer.... KRAM IGEN

Liza sa...

Så mysigt det ser ut!
Oj vilken loppis!
Blir så sugen på o loppa när jag ser bilden! =)

Ha det bra!

Kram Liza

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Glad andra advent på dig!

Jag har faktiskt aldrig varit på den omtalande Tidanloppisen. Kanske får bli en tur dit under mellandagarna när jag är tillbaka i barndomsstaden i några dagar. Om de har öppet vill säga. :)

Jag bakade saffransbullar idag. De är det godaste jag har ätit på länge i bakväg!

Kram och gonatt :)

Johanna

Jannie sa...

Så kul med loppis!
Idag är det iaf lite frost här på kusten!tjo-ho!
Samma hos er hoppas jag!KRAM