måndag 11 juni 2012

sockerutmaningen - efter en vecka

Sockerutmaningen II. 

Det går knappt att jämföra första veckan i Sockerutmaningen I med den här här. Den här veckan har gått lätt som en plätt. Både för mig och för sambon. Visst har man varit lite sugen när andra ätit med det där riktigt sockersuget har jag inte känt. Inte alls. Första veckan i förra omgången satt jag och år russin en kväll för att jag var så sugen...

Den här veckan har vi istället för sötsaker snacksat på hallonbollar, grönsaker och dipp, nötter, mörk choklad och fruktsallad med jordgubbar och melon.
Mums!

Hur går det för er??

Jag hoppas på att det fortsätter så här. Tre veckor kvar.
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
KRAM

2 kommentarer:

Sofi sa...

Hej vännen!

Det går bra med sockerutmaningen, jag är ju som sagt redan inne i det:) Här är det goda smoothies, frukt och lite russin som får stilla begäret.

Jag sprang på 1 timme och 44 min, hade säkert kunna springa fortare men det är ju svårt att veta när man ska springa så långt. Men man kommer väl in i det. Föredrar faktiskt att springa långa sträckor istället för fem kilometer:)

Tur att jag och Gustav är lika fotbollstokiga för , ja vi ser varenda match;);)

Nu är jag sjukt nervös inför kvällens match:)
Den kollar du på hoppas jag!?:)

Kram på dig

Augustifamiljen sa...

Sv; haha, så du är en sån du. Jaja, lär väl ändå bli besviken som vanligt när sverige åker ut direkt ;)

Duktiga ni är med sockerutmaningen förresten, själv fuskade jag igår och tog en bit tårta, men överlag har det ändå gått bra.. Mycket bättre ju längre det går :)