måndag 27 augusti 2012

trött måndag

Det är en lite jobbig kväll. En sån där kväll ni vet, när man bara vill krypa ner under en filt med en stor skål chips och ligga där. Helst ända till morgonen efter. Känna krafterna återvända. För just nu känns de långt borta. Trött är bara förnamnet!

Men se det går inte.
Ett träningspass och matlagning och så dusch. Sen kan soffan intas. Dock utan chips. Sockerutmaningen rullar ju vidare och vi har mindre än två veckor kvar. Även fast det går bra så börjar jag tröttna lite. 
Hur känner ni? 

KRAM

6 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Hejja på, du är grymt duktig.
Oftast hjälper det där träningspasset som känns jobbigast att ge sig iväg till....,eller så blir det bara pannkaka och då är det bara lägga sig, vila och ge sig på att igen ;) hoppas dock detta träningspass laddade batterierna med massa energi.
Ha en mysig och välförtjänt kväll i soffan sen. Kram Malin

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Jag är också trött fast ändå inte. Är helt tung i skallen, precis som om att jag är på väg att bli sjuk. Jag som precis kommit in i träningen.. Ska nog vila imorgon och hoppas på att jag kan köra pump på onsdag. Hoppas hoppas hoppas. :)

Jag åt lite godis idag trots att det är vardag, kände mig sugen och som att kroppen behövde det. Gillar tanken med att känna efter vad kroppen behöver. Inte vad hjärnan förbjuder.. Annars har sötsugen försvunnit faktiskt. Jag fikar såklart på helger men under en helt annan kontroll.

Jag är liksom bara en fikalover. Hihi. Mums =P

Kram kram
madde

Ps. Hoppas du piggnar till imorgon. :)

Anonym sa...

Duktig du är som snörar på dig skorna när du känner dig sliten! Heder!
Sockerutmaningen tog paus pga tårta i helgen, men småätandet är borta. Kram

Kia sa...

Jag har också haft en trött måndag men det beror nog på att jag lämna blod i morse. Då blir man lite trött i huvet. : ) Men ja gär nog piggare imorgon.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Therese sa...

Jag har ju i princip sagt nej till kakor, läsk osv sedan i juni, så för mig är det nästan vardagsmat numer att leva utan socker även om det denna månad blir mer extremt och jag undviker sylt, skräpmat osv. Mitt sug är helt borta å det känns som jag aldrig kommer att vilja fika kakor osv. Men smågodis, det kan ajg längta efter ibland. Så när utmaningen är slut ska jag köra ett rejält träningspass och sedan krypa upp i soffan med en liten godispåse som belöning ;-D KRAM!

Snäckskalsdalen. sa...

Hösttrött, ja, det blir man och sen går det över och man får energi igen!
Agneta kram