måndag 18 mars 2013

en ny liten boll

Det fick bli en vilodag från gymmet idag. Att lyssna på kroppen vinner man i längden på. Är svårt när man är sådär halvkrasslig att avgöra bara... Men försöker tänka att en del av träningen innefattar vila. Det är lika viktigt som själva träningen för att komma framåt.

Det blev lite experimenterande i köket istället. Svängde ihop en helt ny boll. Med aprikoser, mandel, hasselnötter och kaffe. En gnutta vanilj med. Tror det kommer bli en smaksensation ;) Blev inspirerad från den här tjejen.

Jag tycker det är jätteroligt att testa sig fram i köket. Prova, nya, nyttiga recepet. En del blir bra, andra mindre bra. Kul är det i vilket fall!


Hoppas ni har haft en fin start på veckan kära vänner!

KÄRLEK

6 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå!!

Vilken fin bild på dig!!

Men hallå, har du varit i stan U T A N att höra av dig?!?!?! Men, du vet ju att kaffepanna alltid är på här på Krutbruket. Nu vart jag lite besviken ;) Tur att vi ses snart ändå.
Åh, inte gick det bra för Leksand heller. Hur tog R det hela?
På tal om Nice. Såg du porslinet från IB Laursen, ljusblått med vita stjärnor. Men jag tror faktiskt jag blev kär i det. Vill ha, vill ha.
Hade födelsedagspengar men köpte ett par svarta Lee jeans i stället.

Idag har vi haft besök av en kompis. På fredag kommer en annan kompis på lunch. Resten av dagarna är lugna.

Mår du något bättre?

Längtar till den 6:e.

Kramen!

Sofi sa...

Hej vännen!

Hur var Örebrotrippen?
Gjorde ni något mer än kollade på Hockey?

Tråkigt att du är krasslig, desto roligare att experimentera i köket:)
Får nog testa dina bollar någon dag:)

Imorgon kväll ska jag till Universitetet på kurs och på Onsdag har vi kvällsmöte så jag har två långa dagar framför mig:)
Hur ser det ut för dig de närmsta dagarna?

Ha en bra kväll fina!

Kram på dig

Sara sa...

Åh, låter himla smaskigt! Måste testa att göra några såna där bollar, blir aldrig av.

Usch, hoppas att förkylningen ger sig snarast. Är så segt att komma ifrån träningen, jag har bara kunnat promenera och köra plankan senaste veckorna. Ger ju också resultat men jag vill köra för fullt!

Peppkram!

Maria - Villa Krutbruket sa...

Tittar in och säger Godmorgon!!!

FruNeroLindström sa...

Blev de goda? Är ju som sagt alltid jättesugen på att testa allt du gör. Men tiden för att experimentera i köket är lika med noll nu ju. Men sen när jag går hem i slutet av maj ska jag allt försöka mig på att testa massa goda recept.

Ja, en bra och varierande kost är nog det viktigaste. Och precis som vila tror jag även på "ätar-dagar" att kroppens ämnesomsättning får sig en skjuts av att inte bara få nyttig bra mat utan ibland också "skräp" och godis. Lagom liksom, en dock väldigt svår balans att finna ibland.

Ja här dalar små snöflingor med :/ och ruskigt kallt.
Krya på dig och hoppas du får en härlig tisdag. Kram Malin

anettan sa...

De ser goda ut, har du exakta mängder? Kram Anette