söndag 3 mars 2013

seg-dag, ta-det-lugnt-dag, bakis-dag, typ

Ungefär den här utsikten har jag haft hela dagen. Över soffbordet med tända ljus och skidor på tven.
Vi började dagen med Vasaloppet på tvn i sovrummet. Flyttade sen ut till soffan för sconesfrukost och mer Vasalopp. Sen såg vi Johan Olsson ta VMguld.

Ja man kan kalla det en skid-dag... Eller en seg-dag i soffan. Eller en bakis-dag. Eller bara en ta-det-lugnt-dag ;) Kan inte riktigt bestämma mig vad jag vill kalla det... 


Vi hade en jättetrevlig kväll igår med goda vänner. Det blandades drinkar och lyssnades på gamla godingar på Spotify. Idag förstår jag varför det var flera månader sedan jag drack... Jösses vad seg man blir så här dagen efter! Gillar inte vad alkoholen gör med kroppen. Är nog därför jag väldigt väldigt sällan dricker. 

Känner mig lite bitter över det fina löp-vädret som jag inte kunnat utnyttja idag. Men får tänka tillbaka på hur trevlig gårdagen var och leva på det istället. Det kommer fler soliga dagar. Hoppas jag!


Fick vita rosor av min kära R igår. Så himla fina. Färska blommor kan liva upp ett helt rum. Hoppas de står sig länge länge!

Lite kvällsmat ska snart slängas ihop och sen blir det ännu mer soffa och laddning för ny vecka.

KRAM

8 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Haft en likadan dag här förutom att vi inte kan slappa i soffan huuuur seeeega vi än är. Typiskt! Men vi har ju en fin son så vad slår väl det. Hur som helst riktigt seg dag. Var tillsammans med några grannar igår kväll, åt gott och drack gott. Man ska INTE vara bakis när man har små barn. Man orkar helt enkelt inte med tempot. Men svinkul hade vi.
Men vi har varit ute massor idag. Varit och tittat på hästarna på ridskolan. E älskar djur. Fråga hur hästen låter så får du kanske höra :) Helt ljuvligt väder, hela veckan, hela helgen! Nu fick jag mersmak på våren.

Ljuvliga rosor. Han är fin din R :)
Ha det fint resten av denna söndag.
Kram Josefin

Anonym sa...

Vilka fina rosor du fått av din älskling.
Min lilla älskling fyller 16 idag så vi har firat honom idag, tänk vad tiden gått fort.
Lagade pajer samtidigt som Vasaloppet höll på o sen friidrotts em ihop med kalaset, många fina medaljer till Sverige.
Slappa nu i soffan efter all disk.
Ha en fin vecka kram Marie

Sofi sa...

Hej vännen!

Haha så har min dag sett ut också, fast jag inte är bakis:) Det är ju all denna sport som varit i helgen som gjort att jag inte fått något vettigt gjort:)
Är så grymt imponerad av Johan Olsson, vilken bragd!
Var ute på en promenad i morse och då kände jag faktiskt att suget efter löpningen kom tillbaka, har inte känt det på länge så det kändes bra:)
Om några dagar när det smällt lite mer så ska jag ge mig ut!:)

Ha en bra start på veckan!

Kram på dig fina!

anettan sa...

Jag önskar att min söndag såg ut så men här har det varit fullt ös hela helgen. Men snart kommer det ju en ny....och då hoppas jag på vackert väder, då kan du ta din löprunda kanske :) Kram Anette

FruNeroLindström sa...

Haha, känner igen den där bitterheten ;) Men annars var det läääängesen jag hade en "dagen-efter-dag". Men saknar det inte. Ett glas vin till maten eller en öl sen är jag nöjd, (iallafall sen Stella kom, då tänker man alltid på den tidiga morgonen och tempot dagen efter. Nu är det ju dock 0 promille igen som gäller)

Jo, helgen var lyckad här. Jättetrevligt kalas i lördags och igår tog vi en riktig Carpe Diem dag. Vasalopp och massa fisk luft i solen.
Så nu är vi redo för en ny vecka. Några särskilda planer?
Hoppas iallafall du får en underbar start på nya veckan, Kram Malin

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå i från Göteborg :)

Jag spikar gärna den 13:e april. Kollar du med de andra tjejerna?

Vad hittar du på denna vecka?

Kram kram

Kia sa...

En lugn dag helt enkelt! Behöver det ibland också. :)

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Linda sa...

Jag hade ju också en segdag/liite bakisdag i söndags och det var verkligen perfekt att ligga i soffan, dricka läsk och titta på Olsson. Jisses, vilken kille! Grym!

Önskar att det blir barmark snart så att jag kan springa ute för första gången i mitt liv. Sprang för att hinna med bussen hem igår och det kändes så skönt förutom den svettiga dunjackan och helt fel skor. ;)

Ha en bra dag!
Kram Linda