tisdag 19 mars 2013

solljus i sovrummet

Igår hade jag vårkänslor. Solen lös in i sovrummet. Ett sånt där härligt ljus som gör mig glad. Försökte fånga det med kameran. Men det var svårt.


Idag blåser det. Och snön den yr. Marsväder tror jag det kallas. När det växlar fram och tillbaka. Tur att över halva mars månad har gått. I april blir det ju faktiskt vår på riktigt. Eller hur!?



Så glad att vi valde att bygga vår egen sänggavel. Lite sned och lite vind är den. Men det gör inget. Tvärtom. Blir sådär härligt charmigt!

Jag önskar Er en fin dag!
Psst, testa göra bollarna jag gjorde igår. De blev såå goda!!

KRAM

6 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Ja, solen är verkligen underbart magisk. Men här hittar den inte fram idag. Galet kallt och blåsigt. Och de varnar för att det kan komma 2-3dm snö :/
Är det inte aprilväder som hoppar hit och dit?!?! Har vi otur kanske det trilskas en månad till. Men hoppas du har rätt med marsväder ;)

Älskar hela ert sovrum. Så harmoniskt. Längtar till den dag vi kommer till vårt. Men tyvärr ligger endel andra viktigare projekt före på "att göra"-listan.

Känner du dig piggare idag? Kramar

homebyCaroline sa...

Åh ja solen är ju för härlig, det förtar ju lite när snön yr bara :)
Vilket härligt fräscht sovrum ni har!

ha en fin dag! Kram

Linda sa...

Vi har också gjort vår gavel själv, eller svärfar har gjort den av vitlaserad panel. Så våra gavlar påminner om varandra, helt klart. ;)

Kram Linda

anettan sa...

Kul att ha gjord en egen och fin blev den också. Kram Anette

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå!!

Ah men vilket läckert sovrum ni har. Och jag bara älskar era Newport sängkläder.

Ja tack vi har sovit bra. Svante sover bra på nätterna. Däremot vaknar han på tok för tidigt just nu på mornarna, och är inte på något "ligga-kvar-och-mysa-humör" inte. Så det är bara att kliva upp.

Ja men eller hur. De liksom bara skrek Maria. Väldigt fina.

Haft en bra dag?

Kram

Ekenäsliv sa...

Ljuvliga sängkläder!!! Natti natt!
Kram Anna