onsdag 30 juni 2010

Tjejinvasion på bion

Det var tjej-invasion på bion idag... Jisses!
Nej, inte på Beck utan på Eclipse såklart. När vi kom ut från vår film (som för övrigt var jättebra) kryllade entrén av BARA tjejer, jag lovar, inte en enda kille så långt ögat räckte (förutom dom som var på Beck då), alla väntade på den sena visningen av den tredje Twilight filmen.
Utsålt hela kvällen...

Skojade med Rikards kompis (vår granne) som vi mötte på vägen hem att han kunde gå förbi bion o titta på tjejer ;) han skulle nog ta rundan förbi på väg till affären.. hihi!

Alltså, jag tycker de två första filmerna var bra, kan inte säga nått annat... MEN jag förstår verkligen inte hysterin (vet, har sagt det förut)!!
Vi väntar nog tills den kommer ut på dvd o ser den då...

4 kommentarer:

Familjen Lindström sa...

Nej, jag har inte semester förän om 2 (!) veckor! Håller på och döööör så mycket längtar jag! Därför var det mycket uppmuntrande med en shoppingtur nu på kvällen... men hittade som vanligt inget. När jag bestämt mig för att jag ska få shoppa så hittar jag aldrig något jag riktigt vill ha... köpte ett par leggings, som vanligt är jag också lite efter ;) har precis insett hur skönt det är... ha ha! Något år senare än alla andra men de finns ju fortfarande kvar i affärerna så såååå omodernt kan det ju inte vara, än...

Fröken Ellinor sa...

Åh har du sett den. Jag och J gick precis en sväng och såg affischen på busshållplatsen.

Kan tänka mig att det bara var tjejer men jag skriver ner det här så att jag har bevis: i ett svagt ögonblick lovade J att han skulle följa med mig på filmen i Visby.

Mohahahah har han lovat så har han ;-) Hinner nämligen inte se den innan vi åker och jag vill trots allt se den på bio.

Kramar

Fröken Ellinor sa...

Hihihihi jo men ändå! Det är ju 99.9% tjejer som vill se just den. Kan tänka mig att även Beck var bra, den har ju fått strålande recensioner. Kul med bio.

Nej, det är inte första gången de är slöa på BP. Vi hade tänkt att köpa vagn där men fick ingen hjälp och då åkte vi givetvis vidare.

Har du koll på läget till allt imorgon?

Kram

Familjen Lindström sa...

Ja men har ju använt det mer som strumpbyxor till klänning så det är väl först på senare tid d känns bekvämt att ha d till tunikor etc ist f byxor... Ja du förstår hur jag menar va?! ;)

Hur smakade efterrätten?
Lycka till i dag!!!
Kram