tisdag 19 oktober 2010

Tisdag och scouting

Tisdag idag, men känns som måndag. Frågan är om det är bra eller inte med tanke på allt plugg jag har o göra...?

Ska till skolan en sväng, en föreläsning med min favvo föreläsare (not!!) och ett seminarium med min basgrupp, tror vi ska prata om läsinlärningsmetoder idag :)

Ikväll ska jag följa med Ettis o träffa hennes små scouter! Har hållt på med scouter i nästan 15 år innan jag för två år sen gjorde lite uppehåll. Men nu känner jag att det skulle vara kul att komma tillbaka som ledare lite ibland :) Ska bli roligt!!
Scouting är verkligen någonting som alla barn bör prova, har haft såå roligt genom åren och har träffat några av mina allra bästa vänner på det sättet :)

Ikväll blir det tisdagsinspiration!

5 kommentarer:

Tess sa...

Kul med scouter!
Hoppas du får en härlig dag!
Kramar

MIN LYCKA ♥ sa...

Jag tycker också det känns som måndag. Morgonen börjar bli riktigt seg nu och jag tycker det är skit att behöva gå upp, är alltid trött och mörkret gör mig kanontrött! Men men...snart är det helg igen;=)

Hoppas föreläsningen går bra, ibland är det inte alltid lika kul att sitta där och behöva lära sig och ta in det som sägs. Jag önskar att jag fick sitta i skolan och bara lyssna idag...istället för att tjata på mina goa barn;=))))

Kram till dig!

Sara sa...

Hehe, vad är det för föreläsare? Föreläsningarna är ju trista redan de ens har börjat när man inte gillar den som håller i dom.

Hoppas du får en bra dag i alla fall! Kram

Madeleine Berglund sa...

Tack =)
Tisdagsinspiration, låter himla trevligt. Då återkommer jag , hihi.
kram madde

Tess sa...

Javisst är jag krånglig! Jag vet :) haha
Kram