söndag 7 november 2010

Bakstuga

Självklart får de ligga i min fina kakburk :)

Var bakstuga här igår, var så länge sen jag bakade ordentligt så det var riktigt roligt! Eftersom allt man bakar, utom bröd (som jag knappt äter) är så onyttigt blir det inte så mycket bakande längre, jag som tycker det är såå roligt att baka :( Men om ingen äter det så...
I alla fall, idag väntar vi gäster o då behövde vi faktiskt lite fikabröd :) Fick bli Leilas kladdmuffins, mums! Precis när de kom ut från ugnen la jag på en bit after eight på hälften och en bit vit choklad på de andra, blir jättegott när det smälter ut sen :)

Det är mormor o morfar som kommer på besök :) Ska bli trevligt! De är båda pensionärer nu så just nu åker de land o rike runt för att träffa släktingar, sista stoppet blir här.
Mys!

Vad händer hos er godingar idag? :)
Tell me!

5 kommentarer:

MIN LYCKA ♥ sa...

Gott med nybakt!
Vi ska åka till huset för första gången som husägare. Har bara sett det på visning med mäklaren. Kul;)!!!

nathalie sa...

duktig du e =) Lät riktigt gott.
Yes det ska jag allt göra. Jag köpte te som fungerar som detox :) har en kollega som gick ner 4kilo på två veckor med endast grönsaker o frukt och hon gick inte upp mkt mer när hon börja med riktigt mat igen sen :)¨
Kram på dig

Jess sa...

Vad härligt med pigga morföräldrar!
Kakorna ser riktigt goda ut!

MIN LYCKA ♥ sa...

Nej nej..jag bor inte i Ingenting, hihi..tokigt namn!! Det finns ett ställe som heter så och jag läste artikeln i aftonbladet innan;)

Kram kram

Therese sa...

Vad mysigt att få umgås så där, och vilka vackra omgivningar ni fotat! Kram <3