måndag 29 november 2010

Ljuvliga

Skurna pepparkakor i min nya kakburk :) 
Kakorna blev huuur goda som helst, vattnas i munnen bara av att titta på dom!

Får det lov att vara en kaka?

4 kommentarer:

ellen sa...

mm vad gott :) Jag smkar gärna på en =P

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hemskt gärna! Jag kan ta två på en gång ;)

Den där måndagströttheten är ingen höjdare!

För min del blir att kurera mig idag, ska jobba imorgon igen har jag tänkt. Sen på lördag åker jag och min mamma till Göteborg. Ska bli härligt, det behöver vi efter allt tråkigt den senaste tiden.
Vi ska bara vara där över dagen, ska träffa en kompis som bor där. Blir nog en härlig dag!

Nu ska jag ta och borsta tänderna, ska iväg på samtal. Känns väldigt bra för denna gång har jag en hel del att prata om :(

Ha en jättebra dag! Vi hörs!
Du, förresten skulle du kunna maila mig din adress :)

Kram <3

MIN LYCKA ♥ sa...

Gott med kakor! Fin glasburk, ser juligt och mysigt ut;)

Visst är pappelina fina, gillar dom mycket! Min sambo har inget att säga när det gäller detta, han brukar vanligtvis tyckte och tänka VÄLDIGT mycket så nu är det min tur;)

Jag mår sådär, ligger här med feber, och tror jag har halsfluss på gång. Inte bra alls!! Usch va tråkigt, men tur att jag är sjuk nu, vill ju inte vara det om 3 veckor, när vi flyttar!

Skit när kommentarerna försvinner när man skriver, då tappar man ju lusten att skriva ny, men du var väldigt duktig och skrev långt ändå!

Ha det bäst goa du!!

MIN LYCKA ♥ sa...

Va kul och ha lektion med ettor, det kommer gå jättebra;)

Har inte besämt vilken matta det blir än. Måste titta i huset några gånger till och känna in läget. Ska dit för 3dje gången till helgen innan inflytt.

Vet inte om jag har halsfluss, men känns snart så. Mina mandlar pluppar snart ut på andra sidan, fyyy så jobbigt. Orkar inte ta mig ner till vårdcentralen heller, får nog be min J köra mig när han kommer hem!