onsdag 23 februari 2011

Världens bästa storasyster


På gymmet där vi tränar tränar tjejerna i Timoteij (vet, det är ett riktigt kändisgym, haha. Även den fd handbollsspelaren Andreas Larsson och hans bror Niklas Larsson (izor) tränar där). Jag har länge tänkt att be Timoteij tjejerna om en autograf till min lilla syster. Dom är hennes absolut största idoler :)
Nu är det gjort! Tyvärr var bara en av dom där...

Gissa om min syster kommer bli alldeles till sig av lycka när hon får den av mig idag :) 
Världens bästa storasyster, det är jag det, hihi!

6 kommentarer:

Familjen Lindström sa...

Åhhh så gulligt av dig och timotej-tjejen! Din syster kommer bli överlycklig!!! Vilken tur att hon har dig som storasyster ;)
Är på väg hem nu efter en lååång dag på jobbet :S tågen strilade i morse igen men nu verkar det gå smärtfritt... känner redan att täckkjolen är värd varenda krona ;) Ska hem och kolla in dina hemnetpärlor nu :D
Kram

Emilias sa...

Malin: det var nästan lite pinsamt o gå fram till en svettig kändis o be om en autograf men hon var jätteglad :) och mycket riktigt, syster blev såå glad!!

Dessa jäkla tåg, är det inte det ena så är det de andra... Spanade in täckkjolar på nätet, såg helt okej ut faktiskt :) kan tänka mig att du är nöjd med din!

Kramkram

Therese sa...

Vilka fina pärlor du letat fram på hemnet, men så är du ju själv en riktig pärla med med tanke på vad du fixat till din syster ;-) KRAM

Gaymasen sa...

Kändisar inte jag känner till, haha. Skulle inte känna igen dem. ^^

Och visst är det lustigt att man aldrig stött på varandra tidigare och sen två dagar i rad. Haha. Komiskt. :)

Hildas hem - Sofia sa...

Hihi, vad gulligt! Hon lär ju bli överlycklig :)

Ha en fin torsdag!
Kram Sofia

Marica sa...

Vad snäll du är <3
KRAM!!!