lördag 16 januari 2010

Hemnet nörd

Med inspiration från fröken Ellinor har jag lite lätt fastnat i Hemnet träsket, så roligt att titta på massa hus och lägenheter. Det finns så mycket fint, men jösses vilka priser!

Min dröm är att någon gång bygga ett eget hus, tänk att få välja precis ALLT själv, väggar, golv, tapeter, badrum, kök ja, rubbet!
Någon gång i framtiden kan drömmen bli verklighet...
Ska bara tjäna ihop några miljoner först ;)

Ögongodis:

Titta även in Marias blogg, hon o hennes sambo har byggt deras hus från grunden...

5 kommentarer:

Fröken Ellinor sa...

Åh ska in och kika, älskar hemnet-länkar :) Roligt!¨

Vi satt faktiskt och zappade lite från L.D igår, kan lätt bli för mycket.

Somnade inte så tidigt faktiskt,fick sockerchocka mig själv, då gick det bra.

Kramar

Fröken Ellinor sa...

Har kikat igenom husen, åh vad fina de var. Det i Åkarp var ju så personligt och fint.

Hhahahah rätt gissat, det var Västtrafik som fick sig en törn och det bästa var att det var fler insändare på samma tema så var publicerade brevid ;-)

Kram

Marica sa...

Det är kul att renovera o fixa o dona men jag är allergisk mot smuts o byggdamm ;) så fort F börjar med ett projekt står jag där med dammsugaren :) Hi Hi!!
**Kramar vännen**

Lantliga drömmar sa...

Jodu här är en som äntligen tagit sig ur Hemnet träsket hi,hi. Alltså jag kunde gå ut där ett par gånger om dagen. Men nu har jag fått mitt hus så nu avgitar jag mig ;)Bästa knepet är att lägga energi på att inreda. Nilla

Malin sa...

Vi har gjort både ock... först köpte vi en "gammla" enplansvilla som vi renoverade upp och ett par år senare byggde vi på en helt ny övervåning på samma hus vilket resluterade i att den nya delen inte matchar den gamla delen så nu håller vi på och gör om hela "ursprungshuset"... haha, som om man inte hade nog med jobb ändå ;) Men det är ju såååå kul att fixa och renovera och inreda och få den där personliga stilen!

Men visst är det kul att titta och få inspiration :)

Kram, kram!