söndag 10 januari 2010

Söndagsångest...

Nej, idag har det inte blivit många knop gjorda. Precis som jag hade tänkt mig :) Har läst min braiga bok, plockat ner granen och bara tagit det lugnt.
Sååå skönt!

Söndagsångesten börjar komma smygande, imorgon börjar skolan och jag kan väl inte direkt säga att jag är laddad. Men det ska bli roligt att träffa lite klasskompisar igen :)

Ikväll blir det film o mys med min älskling,
finns det något bättre?! :)

7 kommentarer:

Fröken Ellinor sa...

Ska vi bilda klubb? Åh vilken grym ångest jag har! Kram

Fröken Ellinor sa...

Tack raring :) Ja, det är så många som letar sig in. Vilket är roligt. Jag fann så många fluffiga intetsägande bloggar idag och jag var tvungen att påpeka det faktum.

Kram kram :)

Marica sa...

Ångest är bara förnamnet ;) nä då det blir kul att börja skolan.. är bara att man ska upp såå tidigt :) Ses imorgon vännen, kramar

Kristin sa...

Lycka till i skolan imorogn och med Rödluvan. Kram

Malin sa...

Jag bestämde mig för att jag ska ta ut mer ledighet än jag har gjort hittills, minst en dag varannan vecka under våren så när jag väl bestämt det var ångesten som bortblåst och det var riktigt roligt att gå till jobbet i morse :)

Efter att ha prata med min chef som är 100% positiv till att jag inte ska jobba så hårt nu under våren så känns det ju riktigt, riktigt bra! :) Nu kommer nog det dåliga samvetet snart istället ;)

Hoppas det gick bra idag!
Kram!!!

Tezz sa...

Hoppas att skolstarten blev bra! Själv tycker jag det är ganska skönt att komma in i rutinerna, men snart längtar man säkert tillbaka till ledigheten igen :)

Anonym sa...

Hoppas att skolstarten varit bra!
Det är ju aldrig skoj att avsluta ledigheten, men det brukar vara skoj att träffa vännerna igen? :)

Och snart åker ni väl?! :)

Kram Carro